Zuid-Korea KT daalt bod voor Marokkaanse telco citeren prijs

Zuid-Korea KT Corporation heeft van het bieden getrokken voor een belang in de Marokkaanse telecomoperator, Morac Telecom, als gevolg van verschillen in prijs.

De telco zei dat het zal niet deelnemen aan het bod voor een 53-procent van de aandelen in handen van Vivendi, volgens een regelgevende indienen maandag met de Korea Exchange. “Maar we zullen diverse samenwerking met Morac Telecom afhankelijk van de situatie te zoeken,” zei KT in het depot.

KT, is op zoek naar; buitenland uit te breiden haar bedrijf, te midden van een verzadigde thuismarkt, door te kijken naar stakes of strategische partnerships in opkomende markten. Vivendi’s aandeel een waarde van naar schatting US $ 6000000000 heeft ook aangetrokken belangstelling van Emirates Telecommunications (ETISALAT) en Qatar Telecom, volgens Bloomberg. De verkoop is onderdeel van het plan in Parijs gevestigde bedrijf om zich te concentreren op de media en content distributie en trim telecom activa buiten Frans draadloze operator SFR, het toegevoegd.

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice