Zomerse hitte begint te Windows Phone Mango-update rijpen

Iets meer dan een maand geleden postte ik een gedetailleerde functie op de Windows Phone Mango Technical Preview dat was voorgeĆÆnstalleerd op een Samsung Focus door Microsoft. Dat OS-versie was een custom build met nummer 7661.WP7_5_Trial label. Vervolgens heb ik gebruik gemaakt van een methode online hebben gevonden met een update.bat bestand naar mijn originele HTC HD7 updaten naar versie 7661. Dan gisteren, Microsoft vrijgegeven build 7712 aan ontwikkelaars na de RTM het sturen aan de fabrikanten en ik dit gewoon geladen op mijn Dell Venue Pro en HTC HD7. Deze build 7712 is achter de RTM (ik begrijp de RTM build is 7720), zodat er nog meer updates te komen voordat we daadwerkelijk krijgen om wat de consument in hun handen zullen zien in de herfst.

De onofficiƫle Mango-update methode is niet iets wat je moet proberen als je de zorg over garanties en bereid zijn om risico dicht te metselen uw apparaat en draaien in een deur stoppen. Ik heb Windows Phone 7 gebruikt voor meer dan een jaar nu dus ik was bereid om het te eten als mijn apparaten mislukt, maar eigenlijk het proces vereist geen Chevron hacken of wat dan ook en is heel simpel. Ik was eigenlijk in staat om te werken vanaf de eerste beta-versie naar de nieuwste gewoon door de stekker in mijn pc, de lancering van de Zune desktop software en vervolgens het selecteren van de update die het me gevraagd om de installatie te installeren. Het enige probleem is dat je kan hebben om te beginnen met een oudere versie van de Zune Desktop-software en vervolgens een upgrade naar de nieuwste beta-versie als je verder komt updates.

Laten we eens een kijkje nemen op hoe deze builds verlopen

Ik ontdekte ook dat de inheemse podcast downloaden op het apparaat niet voor mij werkte met mijn HD7 en deze build dus terwijl ik vond de indexering op de draagraket scherm Ik hield niet van dit gebrek aan podcast downloads dus ik hield het gebruik van de Samsung Focus plaats van de HD7.

Zoals u kunt zien in mijn video hieronder, deze 7712 versie rotsen op zowel van mijn apparaten en ik denk dat mijn SIM-kaart in de Dell Venue Pro geruime tijd blijven zetten. Dit zijn de verbeteringen die ik tot nu toe gezien, die in aanvulling op de hierboven genoemde voor de 7661-versie die ik heb op de Samsung Focus

Ik heb ook nog niet zien WiFi hotspot of USB-tethering ondersteuning, maar ik geloof dat is iets dat de vervoerders nu eigendom te nemen van, dus het is zeer waarschijnlijk dat deze mogelijkheid zal afhangen van tethering het beleid en de beslissingen van uw provider, helaas.

Ik heb nog niet bedacht een manier om waarschuwingen aan te passen, omdat ik graag met R2D2 waarschuwen me voor tekstberichten, maar in ieder geval kan ik mijn ringtone en mijn wekker tonen aan te passen en ze zijn het meest belangrijk voor mij.

Als een fan van de Zune-ervaring, een Exchange-gebruiker, en iemand die goede games heeft Windows Phone-apparaten zijn een gemakkelijke keuze en ik zie niet in een ander platform dient als mijn primaire anytime soon.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Groep tegels, Linked inboxen Facebook Chat in Threads / Messaging, Gespreksweergave; Office Mobile verbeteringen, zoals SkyDrive documenten toegang; Bijgewerkt Games hub; Inheems podcast-ondersteuning op het apparaat, met inbegrip van directe downloads; Verbeterde Marketplace zoekfunctionaliteit; New Bing-functies (Local verkenner, Muziek, Vision, en Voice), Internet Explorer 9; Opgeslagen camera-instellingen; Mediaspeler controles op het slot scherm; LinkedIn-account ondersteuning; Smart DJ support

Inheemse Twitter-integratie, waar je tweets verzenden vanaf uw Me tegel, ondersteuning voor aangepaste ringtones en alarmen (zie hieronder voor meer informatie), Index in de applicatie launcher, Auto-fix functie in de camera software; De mogelijkheid om foto’s via e-mail, tekst delen , Facebook, SkyDrive en Twitter (vergelijkbaar met hoe Android doet); Transitions bij gebruik van de taak switcher; Visual voicemail support (ik gebruik en liever Google Voice voor mijn voicemail dus ik kon niet dit te testen); Er zijn verschillende kleurtinten in Messaging, zodat u kunt nu veel gemakkelijker te onderscheiden de twee kanten aan een gesprek in plaats van tekst bubbels allemaal met dezelfde achtergrondkleur.

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro