Zal Tim Cook veranderen Apple’s virtualisatie richting?

Ik weet zeker dat je het nieuws dat Steve Jobs naar beneden is afgetreden als CEO van Apple te lezen. Het bestuur heeft de heer Jobs ‘aanbeveling en benoemd Tim Cook CEO van Apple. Wat wel duidelijk is, is dat de media en de analisten zijn allemaal gonst speculatie over wat er zal hetzelfde in het kader van de heer Cook blijven en wat zal veranderen. Hier is een beetje speculatie van Kusnetzky Group.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

beleid van Apple’s hebben lang bleek anti virtualisatie zijn. Dit gaat veel verder dan waarmee Mac OS binnenkant van een virtuele machine te worden uitgevoerd om niet toe te staan ​​toegang virtualisatie, applicatie virtualisatie of andere vormen van verwerking van virtualisatie.

Omdat netwerk- en storage virtualisatie buiten Apple’s ijzeren hand de hand gebeuren, Mac-gebaseerde systemen zijn successsfully zijn in gevirtualiseerde omgevingen gebracht. Sommigen zouden zeggen dat ze werden meegesleurd in schoppen en schreeuwen.

Het is mijn speculatie dat de goede heer Cook uiteindelijk zal luisteren naar zakelijke Mac-gebruikers en begrijpen dat virtualisatie van alle soorten zijn een groot deel van de IT-plannen. Apple zal reageren op verzoeken die klanten en geven toegang tot Mac-systemen via toegang virtualisatie producten. Het bedrijf zal toestaan ​​applicatie virtualisatie leveranciers om Mac-programma’s in te kapselen en ondersteunen de toepassing streaming, workload management over vele machines en andere handige trucs worden aangeboden door deze leveranciers.

Durf ik denk dat het? De heer Cook waardoor Mac OS officieel te draaien binnen een virtuele machine maakt VDI oplossingen mogelijk evenals het maken van Mac-programma’s een integraal deel uit van de geconsolideerde systemen draaien op een enkele fysieke systeem.

Helaas vrees ik dat de heer Cook de heer Jobs voorbeeld zullen volgen en toegang tot de benodigde technologie te beperken.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro