Zal HP’s computer divisie spin-off leiden tot kelderende PC prijzen?

Terwijl iedereen wacht om te zien of HP in staat is om zijn pc-divisie te verkopen als onderdeel van haar spin-off campagne, wat zal het bedrijf doen met de pc’s is het al geproduceerd en heeft klaar om te verkopen? Als uw gok is om de prijzen dalen tot hij zijn inventaris is verplaatst, kan je raden naar rechts. En de daaruit voortvloeiende chaos prijsstelling is reden tot zorg, die voormalige concurrenten van HP’s in de ruimte.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Volgens DigiTimes, andere pc-fabrikanten bezorgd dat de brand-verkoop prijzen HP begonnen met het aanbieden van zijn TouchPad tablet zal verspreiden naar zijn computer line-up, het indrukken van de prijzen in de belangrijke vierde kwartaal. De vraag is niet bepaald hoog geweest om mee te beginnen, zoals Acer heeft al Europese voorraden die het heeft geleid tot de prijzen dalen opgeblazen.

De “hevige prijsconcurrentie ‘(DigiTimes’ woorden) zal verpletteren onderste lijnen voor leveranciers, maar een zegen voor de consument te wachten om te scoren een goede deal op een nieuwe laptop zou kunnen zijn. Maar de timing is ook slecht voor de lancering van Intel’s Ultrabook notebook platform, dat HP als een van de grote fabrikanten geteld zijn. Ultrabook pricing is nu al een punt van zorg, en goedkopere portables kunnen kopers te verleiden om uit de buurt van de $ 1000 prijskaartje Intel is drijvend voor de superslanke laptops te sturen.

Zou je nog een HP-computer in de wetenschap dat zijn pc-divisie up kan de wind met een ander bedrijf te kopen? Laat het ons weten in het opmerkingenveld.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro