Yahoo om te beginnen met het naderen van mogelijke bieders op maandag: Aangeven

Yahoo zal beginnen met het naderen van bedrijven en private equity firma’s die geïnteresseerd zijn in het kopen van haar core business zo vroeg als maandag, volgens Bloomberg.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

De gesprekken kunnen komen nadat Yahoo aangekondigd op vrijdag een commissie aan te gaan met potentiële kopers heeft gevormd.

Volgens Bloomberg, de belanghebbende partijen voor Yahoo’s core business behoren Verizon, Comcast en AT & T, evenals buyout bedrijven waaronder Bain Capital Partners, KKR & Co. en TPG.

Zelfs met gesprekken te beginnen zo snel, de potentiële eerste ronde biedingen voor Yahoo zijn waarschijnlijk te komen tot ergens in maart.

Yahoo is momenteel de herstructurering en het afsluiten van diverse eigenschappen om de focus te verbeteren. De strategische commissie werkt samen met Goldman Sachs & Co. Inc., J.P. Morgan en PJT Partners als financieel adviseurs voor een verkoop.

Volgens CEO Marissa Mayer, het plan is om te werken aan strategische alternatieven op hetzelfde moment het zijn turnaround plan. Eerder deze week, het bedrijf zag zware ontslagen in zijn media-afdelingen.

De Yahoo deal zou net als toen Verizon kocht AOL – een inhoud en reclame-model in de buurt van Yahoo’s.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek