Xiaomi breidt vanaf smartphones naar TV

Gevierde Chinese low-cost smartphone maker, Xiaomi, heeft onthuld een set-top box, genaamd “Xiaomi Hezi” of “Xiaomi Box”, die een adviesprijs van 399 yuan (US $ 64).

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Een Sina Tech rapport woensdag gezegd het nieuwe apparaat zal officieel gaan op de verkoop in december, maar Xiaomi is het aanbieden van 600 testunits te koop vanaf vrijdag. Xiaomi handset eigenaren die hun smartphone via de officiële website kunt kopen kopen de set-top box tegen een gereduceerde prijs van 299 yuan (US $ 48), aldus het bedrijf tijdens de lancering op het hoofdkantoor in Beijing. Consumenten kunnen ook pre-order een eenheid.

Volgens de officiële Xiaomi Box Website, zal de set-top box is voorzien van “Milian” – een technologie die gebruikers in staat stelt om draadloos streamen van video’s, foto’s en muziek content naar de televisie. Het ondersteunt draadloos streamen vanaf Android-telefoons draaien op het MIUI besturingssysteem, Apple iPhone en iPad, en personal computers.

Het apparaat maakt het ook mogelijk online streaming video van Xiaomi’s content partners die een collectie van meer dan 100.000 in licentie gegeven films, drama’s, entertainment, animatie en documentaires bieden. De inhoud wordt dagelijks ververst, het bedrijf toegevoegd.

Naast de video-inhoud, komt Xiaomi Box voorgeladen met spelletjes en apps zoals Douban muziek, Plants vs Zombies, Bejeweled, en zo verder, volgens zijn officiële website. Een open API zal ook beschikbaar worden gesteld voor ontwikkelaars om applicaties voor de set-top box te maken.

Het rapport Sina Tech toegevoegd Xiaomi Box had een aantal lokale voordelen ten opzichte van concurrerende product, de Apple TV, die een adviesprijs van US $ 99. De Xiaomi Box biedt ondersteuning voor meer systemen van derden, gelokaliseerde functies, en een lagere prijs in vergelijking met de Apple TV, zei hij.

Xiaomi, die heeft vrijgegeven, twee low-cost smartphones, in China, heeft een cultus volgende en de fans van het merk worden aangeduid als “Mi-fans”. Het bedrijf is naar verluidt van plan om; uitbreiding van haar smartphone markt naar andere delen van Azië.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro