Winnaars en verliezers in de nieuwe stand van de sociale rapport aangekondigd

Austin, TX-based social marketing bedrijf Spredfast heeft haar nieuwste Smart Sociaal verslag uitgebracht, presentatie van de merken winnen en verliezen op de sociale.

LinkedIn onthult lijst van bedrijven, waar de leden willen nu werken; We zullen niet Unfriend onze Facebook-vrienden na hun dood volgens nieuw rapport, Nieuw rapport toont aan dat Amazon, Etsy en eBay zijn koningen op sociale; Indeed job search zal LinkedIn zoeken inhalen binnenkort overeenstemming te melden

In het verslag wordt gekeken naar 50 merken in 10 sectoren, en het zag er op de vervaldag over acht sociale netwerken: LinkedIn, Facebook, YouTube, Twitter, Tumblr, Pinterest, Instagram en Snapchat.

Ook werd gekeken naar omvang van het publiek, consistentie of de reactie, en het gebruik van rich media in sociale interacties.

In het verslag wordt geanalyseerd hoe de sociale gesprekken gevolgen Hollywood blockbusters, evenals hoe top online uitgevers repost inhoud, die Facebook Reaction raakt de eerste plaats voor de gebruikers, en welke merken profiteren het meest van hun sociale activiteiten.

De media-industrie, hoewel niet zo prominent als de sport-industrie in het onderzoek, had hoge cijfers in het algemeen. Het is één van de snelst opkomende industrieën op LinkedIn, terwijl MTV kwam als een van de top drie Tumblr merken in de studie. Het had de meest verloving per bericht in vergelijking met andere merken.

Sites met een hoge visuele element – zoals Tumblr, Pinterest, Instagram, Facebook en Snapchat – ervaren de beste inzet van sport, media, retail, en auto-industrie, met de sport-industrie dominerende.

LinkedIn is het meest effectief gebruikt door de reisbranche, die het platform beter dan alle andere merken gebruikt worden.

De financiële sector niet goed doen in alle sociale kanalen. Citibank, echter, was de top financiële dienstverlener in de studie, geholpen door een 52 procent stijging van de betrokkenheid bij het netwerk.

BT had de beste Twitter betrokkenheid van het publiek van elk merk in de studie, met een reeks van wedstrijden, product spotlights, en komende tv-programma’s die resoneerde met zijn publiek.

prestaties van AT & T’s op YouTube verhoogd ten opzichte van de telecom-collega’s. Dit was gebaseerd op een 100 procent-toename views per dag en de toevoeging van meer dan 10 miljoen in totaal uitzicht op het kanaal gedurende het kwartaal.

Meer dan ooit, datacenters draaien de hele wereld, maar velen van hen hebben een 21e-eeuwse reboot. datacenters van vandaag hebben efficiënter, overbodig, en flexibeler dan ooit. We onderzoeken wanneer en hoe je het best je eigen datacenter versus wanneer uit te besteden naar de cloud of een service provider, en wanneer een hybride aanpak.

Op Facebook, de ‘Like’ is nog steeds de beste methode voor gebruikers om te interageren met inhoud. Reacties zijn nieuw, dus het gedrag kost tijd om te veranderen.

Facebook’s gebruikersinterface betekent dat ‘leuk vinden’ een post is de eerste en makkelijkste keuze om steun voor een stuk van de inhoud weer te geven, terwijl het selecteren van de andere reacties kost meer tijd en inspanning voor de gebruiker.

Reacties blijkt een natuurlijke neiging voor gebruikers om uitdrukkingen dichter bij de gelukkige opties aan de linkerkant in vergelijking met reizende helemaal naar de rechterkant.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Boos en Sad het minst gebruikte reacties als gevolg van een combinatie van hun betekenis en hun plaats in de gebruikersinterface, terwijl Liefde is de overheersende reactie.

Films werden gevolgd op Twitter voor 10 weken voor en nadat ze vrijgelaten. Het engagement niveau voor de laatste Star Wars film was enorm. Er was 389 procent meer dan een gesprek voor de volgende meest spraakmakende film: Minions.

Uit het onderzoek blijkt ook dat de helft van alle publiek gesprek over een film vindt plaats tijdens de drie weken na de release. En voor elke tweet over een originele film, zijn er 5,4 over een franchise film.

Publiceren van content toonde enkele interessante statistieken: 94 procent van alle tweets een link bevatte, en 33 procent van alle verbindingen werden meer dan eens geplaatst. Uitgevers in het onderzoek – waaronder Buzzfeed, The New York Times, Huffington Post, en Hollywood Life – soms geplaatst hetzelfde stuk van de inhoud tientallen keren.

Huffington Post direct gekoppeld aan hun home page 172 keer in de loop van het onderzoek, aandacht voor de belangrijkste verhaal op hun homepage. Inhoud die werd opnieuw messaged – in plaats van uit te gaan met precies dezelfde inhoud – deed 15 procent beter dan de inhoud die slechts een set van de kopie gebruikt.

Uit het onderzoek bleek dat messaging werkte het beste als inhoud die al goed was re-uitzending had verricht, waardoor mensen die het te druk zou zijn geweest de eerste keer een tweede kans.

Dat is iets om na te denken over voordat het gooien van nog meer marketing budget op een campagne die niet goed zou hebben uitgevoerd de eerste keer.

 inhoud

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport