Wie is er bang voor de grote boze Huawei?

De Chinese netwerkleverancier heeft een reputatie verdiend; het winnen van aanbiedingen via woest onderbieden hun prijzen.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

En hoewel het slechts een relatief korte geschiedenis beneden, onder, een aantal grote contracten zijn al gekomen Huawei; manier.

De natie op een na grootste telco Optus aangekondigd in februari, vorig jaar dat Huawei het netwerk hardware die wordt gebruikt om zou leveren, bouwen de volgende generatie ADSL2 + netwerk.

En in december vorig jaar Zimbabwaanse gsm-operator; Econet aangekondigd Huawei zou de derde generatie (3G) mobiele leveren, telefoon hardware voor een nieuwe dienst te zijn gevestigd in Auckland.

Leveranciers zoals Ericsson – die op dit moment 1.400 ingenieurs, opbouwen van Telstra’s nieuwe nationale 3G-netwerk en is tevens een toonaangevende, ADSL hardware leverancier – moet worden geschokt op deze ontwikkelingen, gezien de hoeveelheid geld die betrokken.

Optus alleen zal besteden ongeveer AU $ 150.000.000 op zijn nieuwe; netwerk.

Zeker is dat de lokale telco’s en CIO’s – die alleen maar kunnen profiteren, van de toegenomen concurrentie – maar al te bewust van wat er, aan de hand.

AT & T’s lokale managing director Jeyan Jeevaratnam vertelde je; schrijver gisteren zijn (voornamelijk grote ondernemingen) klanten; werden af ​​te stappen van een Cisco-centric mentaliteit.

Ik denk dat twee jaar geleden was het allemaal Cisco, en ik denk dat, veranderd, “zei hij.

Onze klanten zeggen, willen we in staat zijn om Juniper te gebruiken, willen we in staat zijn om Huawei gebruiken, willen we in staat zijn om te gebruiken; Polycom – van een routers en een video conferencing perspectief – en Avaya voor IP-telefonie en Siemens enzovoort.

In ieder geval Huawei heeft duidelijk gemaakt dat het van plan om te blijven.

De verkoper – voorheen gevestigd in Melbourne – aangekondigd in; december haar nieuwe Sydney HQ ligt naast het kantoor van Vodafone in; Chatswood zouden vormen “het zenuwcentrum van de activiteiten van Huawei in, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Korea, Hong Kong en het; Zuid-Pacific Region “.

Maar wacht, er is meer.

De beslissing om de Oost-Pacific hoofdkwartier vinden in; Sydney is grotendeels te danken aan het geloof Huawei op Australië de strategische, de locatie in de Pacific Rim en dat het land zelf stimuleert een; snel ontwikkelende de volgende generatie telecommunicatie, infrastructuur met een hoog opgeleide beroepsbevolking, ” de leverancier web; website staten.

Huawei heeft ook toegetreden tot de invloedrijke orgaan van de industrie van de; Service Providers ‘Association, signalering haar voornemen om te spelen, een rol in de ontwikkeling van het beleid, en de lokale ondertekend; distributeurs voor enterprise hardware.

Met de miljarden dollars van de grote maatschappijen zijn, de toewijzing, en een hernieuwde belangstelling van zakelijke klanten in, de volgende generatie geconvergeerde netwerken, die Huawei zou kwalijk nemen, willen een stukje van de taart?

De vraag zal zijn, natuurlijk, net wat niveau van de dienstverlening, klanten kunnen verwachten van een leverancier te concurreren vooral op; prijs.

Wat denk je dat effect Huawei zal zijn? Zijn hun prijzen, te laag te houden of zullen ze winnen belangrijke zaken uit het; incumbents? Stuur uw gedachten naar renai.lemay @

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice