Werkdag schuifelt executive gelederen, Stankey nu vice-voorzitter

Er is een spel van de uitvoerende stoelendans gaande binnen de werkdag.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

De human capital management cloud-leverancier op donderdag aangekondigd chief operating officer en president Mike Stankey zou overgaan tot de rol van vice-voorzitter en lid van de raad van bestuur van het bedrijf.

Werkdag is de landing klanten voor zijn financiële applicaties om mee te gaan met haar core HR business. Het doel: Rule the admin cloud. We halen met operationele chief Mike Stankey om te praten over Werkdag’s inhuren, innovatie en cultuur.

In zijn nieuwe functie zal Stankey zich richten op uitbreiding naar nieuwe markten en de ontwikkeling van leiderschap. Er zijn nog geen details over een vervangende COO.

Stankey’s ontruimd president positie, echter, zal worden gevuld met twee vervangingen. Mark Peek, voorheen het bedrijf chief financial officer, zal co-president, samen met Phil Wilmington, die eerder diende als wereldwijd hoofd van de omzet Werkdag geworden. Peek zal zich richten op de financiering en toezicht houden op de meeste aspecten van de bedrijfsvoering van de onderneming, terwijl de Wilmington sales en customer service zal leiden.

Stankey, Peek en Wilmington zullen alle verslag aan Werkdag CEO en mede-oprichter Aneel Bhusri, die zei dat de leiding veranderingen zullen helpen het bedrijf te versnellen haar omzetgroei.

“Met deze bewegingen, versterken we ons management team en het opzetten om te groeien van onze huidige inkomsten run rate van $ 1 miljard ons volgende doel van $ 3000000000 en daarbuiten”, zei Bhusri in een verklaring.

Terwijl r ecently gemeld fiscale eerste kwartaal Werkdag was solide, het bedrijf zag de groei facturen onder de verwachtingen, een signaal dat de concurrentie aan het opwarmen van de gevestigde enterprise software leveranciers. Maar ook al Werkdag ervaart dezelfde seizoensgebondenheid als andere SaaS-providers, is het bedrijf nog steeds de landing high profile klanten, het meest recent Coca-Cola en Dell.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek