Wat papieren spoor?

Ik heb karten rond mijn laatste schoof van persberichten over de green-heid van elektronisch document-technologie voor weken nu. Ja, zoals ik al eerder heb geblogd, ik ben nog steeds een van die mensen die niet kunnen helpen bij het afdrukken van bepaalde e-mails om te handelen op hen. Ja, het is slecht, ik weet het.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

In ieder geval, Xerox pinged me vorige week met een aantal nieuwe statistieken verzameld uit een onderzoek van HansalGCR over milieukwesties, met een helling op-printer-gerelateerde gewoonten. De enquête van 600 beslissers bij grote en middelgrote bedrijven werd gesponsord door Xerox en diverse andere bedrijven.

De gegevens suggereren dat meer dan de helft van de IT-managers nu bestuderen de green tech profiel in verband met hun printers en andere multifunctionele apparaten. Drie op de vier van de ondervraagden gaf aan dat “verkwistende of onnodig printen is een serieuze business issue.” Voor deze bedrijven, in ieder geval, dit gebied van technologie gerangschikt recht hun met datacenter-infrastructuur als een focus van duurzame IT-strategie.

U kunt de volledige resultaten van de enquête op deze link te vinden.

En hier is nog een stuk van de gegevens om u te onderbreken: De gemiddelde kantoormedewerker afval 1,5 pond van papier per dag (. Meer dan 2 pond als ze betrokken zijn bij financiële diensten)

Als u een deel van uw eigen onderzoek op dit specifieke gebied doet, die schoof van persberichten die ik al eerder zei is boordevol informatie die nuttig kunnen zijn voor jou. Deze ontwikkelingen zijn een soort van willekeurig, maar allemaal gerelateerd aan het idee dat het beter printerbeheer beleid een lange weg kon gaan als het gaat om de aanpak van problemen van de energie-efficiëntie en duurzaamheid. In willekeurige volgorde

#NAAM?

nieuwste hulpmiddel Esker is een portal genaamd GreenerDocs.com, die helpt bedrijven berekenen hoeveel papier waarop ze gebruikt in de facturering of orde nemen proces. De calculator op de site niet alleen richten op de opgeslagen middelen en de uitstoot van koolstof omgeleid, het helpt hen dit beleid te koppelen aan specifieke zakelijke kostenefficiëntie metrics, zoals een snellere order-to-cash of kopen-to-pay cycli.

#NAAM?

– DocuSign, die een elektronische handtekening service biedt, is de rapportage van de versnelling van de goedkeuring voor zijn oplossing, die wordt door meer dan 1.800 klanten wordt gebruikt, zoals lening aanbieder Wells Fargo Funding. Aangezien de dienst werd geïntroduceerd in 2005, meer dan

– Langs dezelfde geest, Transcepta biedt een elektronische facturatie dienst die nu wordt gebruikt door meer dan 35.000 klanten. Hier is een persbericht over een van haar laatste deals.

#NAAM?

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro