Wat is er veel over het NBN

Podcast niet werkt? Klik hier om het bestand te downloaden.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Wanneer de website benaderd Labor MP Ed Husic om te zeggen dat we het samenstellen van een programma over alles wat goed over het NBN, dacht dat hij Kerstmis was vroeg gekomen. Toen vertelden we hem de vangst. Op het programma van volgende week, moet hij op de proppen komen met een gelijk aantal dingen die mis mee zijn. Liberale MP Paul Fletcher werd geconfronteerd met hetzelfde dilemma – hij kan het bekritiseren volgende week, zolang hij goede dingen deze week zegt.

Dezelfde regels toegepast op onze andere gasten: Peter Lee, CEO van de Internet Industry Association, telecommunicatie commentator Kevin Morgan en Paul Brooks van Layer 10 adviesdiensten.

In een iets uitgebreide versie van Twisted Wire – er was zo veel goed nieuws – u zult horen over alles, van de onvermijdelijke vorderingen van de economische voordelen, door middel van lof voor wheeling van de overheid en het omgaan bij het verkrijgen van de hele zaak door het parlement.

Helaas, één gast heeft een rode kaart te geven voor het herhaaldelijk draaien van de positieven in negatieven te scoren politieke brownie punten. Wie is het zal u niet verbazen.

Voeg uw commentaar hieronder, of bel de Twisted Wire feedback lijn en laat een gesproken bericht dat u wilt opgenomen in het programma: 02 9304 5198.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice