Wat is de volgende stap voor de laptop?

Laptops hebben een lange weg afgelegd in de laatste paar jaar. Ze zijn nu zo dun en licht als kan worden, en ze hebben gekregen zeer krachtig op te starten. Levensduur van de batterij, lang de vloek van het bestaan ​​van de laptop, is nu het bereiken van praktische niveaus die nog beter in de nabije toekomst zou moeten krijgen.

meerdere schermen

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

We zien dunne laptops met diverse wendingen, van super-dunne modellen zoals de MacBook Air, hybriden met afneembare schermen die tabletten geworden. Al deze laptops zijn fantastisch op hun eigen manier. De verscheidenheid aan stijlen zorgt ervoor dat er een goede pasvorm voor iedereen. Dit zal in de nabije toekomst, met variaties van de standaard laptop wordt weergegeven voor de korte termijn.

Met alle verbeteringen in de laptop, die van ons over mobiele technologie gedreven wenden onze ogen voor de toekomst. Wat zal de volgende grote technologie die neemt de laptop nog verder? Mobiele technologie ontwikkelt zich in een enorm tempo, dus wat nieuwe functies kunnen we zien als we verhogen de laptop deksel?

Sommige laptop gebruikers zouden veel baat hebben, misschien zelfs nodig hebt, met twee schermen voor het werk. Er zijn veel beroepen die zou vinden het hebben van zo veel scherm onroerend goed mogelijk behulpzaam bij de behandeling van speciale toepassingen. Deze werknemers hebben een beroep te doen op gigantische laptops met enorme schermen die niet erg praktisch, of over het gebruik van externe monitoren met de laptop waren.

Er zijn speciale laptops in het verleden dat twee afzonderlijke schermen die ontvouwde uit de basis gebruikt, maar deze waren enorm duur en zo groot ze waren niet echt zeer draagbaar. Een bedrijf werkt op één moment, maar het is groot en omvangrijk.

Wat als er was een kleine laptop als een Ultrabook of de MacBook Air, dat twee dunne schermen die popped uit wanneer het deksel werd opgeheven gehad? Twee flexibele 11 of 13 inch schermen die ontvouwde een 22-26 inch display te vormen. De beroepen die profiteren van grote schermen zou blij zijn om een ​​laptop hebben de grootte van de MacBook Air met twee displays.

De sleutel hier is het hebben van een zeer draagbare laptop zoals die genoemd, maar met twee keer het scherm onroerend goed. Of de twee beeldschermen zou buigbaar zijn, of misschien twee superdunne schermen zou werken.

levensduur van de batterij is het belangrijk om laptops praktisch voor velen te maken. We hebben gezien dat het beter krijgen na verloop van tijd, en de nieuwe Haswell chipset van Intel is het nemen van het naar een nieuw niveau.

Zo indrukwekkend als 9-12 uur levensduur van de batterij, wat als de batterij-technologie nam een ​​sprong en laptops kon gaan 24+ uur op een lading? Als we gaan om te wensen voor zo’n hobbel, laten we verder gaan. Stel je de toegenomen nut als laptops zou kunnen gaan 2 of 3 dagen op een lading?

Dit zou het mogelijk maken om de stroomadapter thuis te laten voor een korte zakenreis. Zorgen te maken over het vinden van een stopcontact zou een ding van het verleden. Ook zou het mogelijk maken om laptops op een hoger prestatieniveau te gebruiken zonder zorgen over energie-instellingen.

Draadloze connectiviteit is nu een realiteit, from web verbindingen met randapparatuur, zoals de muis. De mobiele laptop is een vorm die niet mogen worden aangebonden om iets in zijn zuiverste vorm.

Stelt u zich eens terug te komen naar het kantoor, het trekken van de laptop uit de tas en wanneer zijn vastgelegd op het bureau verbazingwekkende dingen gebeuren. De laptop begint het opladen van de batterij draadloze, de externe monitor op het bureau branden en wordt aangesloten op de computer. De muisinstelling op het bureau bedrijfsklaar maakt voor gebruik met de laptop, evenals de volledige toetsenbord.

Dit is niet vergezocht, we hebben de pogingen gezien in deze in het verleden. Wireless USB is een aantal jaren geleden aangetoond dat draadloze randapparatuur te behandelen zoals we hebben beschreven, maar het ging nooit ergens. Dell produceerde de Latitude Z die werkte met een draadloze dock voor een draadloze verbinding met een externe monitor. De Latitude Z had ook draadloos opladen. Helaas was zijn tijd ver vooruit en ging nooit ergens.

Misschien is de hardware kan nu omgaan met alle van deze draadloze connectiviteit. Gezien het bovenstaande werkelijkheid worden beschreven scenario zou een grote stap voorwaarts voor de laptop, in het bijzonder op de werkplek.

Dit zijn slechts een paar technieken die de verbeelding te stoken. Wat denk je dat we kunnen zien in laptops in de nabije toekomst? Wat zou je willen zien? Laat je gedachten in de commentaren.

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Batterijduur

Wireless helemaal

Wat denk je?