Vodafone vernieuwt data aanbod in 4G aandacht

Als onderdeel van de lancering vandaag van de nieuwe SIM-only en postpaid Red plannen, zal Vodafone kunnen klanten zo veel data te gebruiken als ze willen in de eerste twee maanden in een poging om klanten te helpen uitrekenen hoeveel data ze gebruiken zonder financieel gestraft om te gaan over hun datalimiet.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Klanten kunnen zich aanmelden voor een bepaald plan, en de telco’s nieuwe gegevens Workout aanbod zal hen in staat stellen om zoveel mogelijk gegevens te gebruiken als ze willen binnen de eerste twee maanden zonder betaling van overtollige kosten.

Aan het einde van de periode van twee maanden, zal Vodafone contact met klanten om hen te helpen hun gegevens gebruikspatronen te begrijpen en te bevelen het beste plan voor hun gegevens eisen. De Data Workout aanbod is beschikbaar voor alle nieuwe 12 en 24 maanden plannen.

“Meer dan ooit is het belangrijk voor klanten om te weten hoeveel data ze echt nodig hebben om hun mobiele vol vertrouwen te gebruiken”, aldus Vodafone chief marketing officer, Kim Clarke.

“Klanten hebben ons verteld dat ze meer gegevens in hun plannen willen en ze willen weten dat als ze geen gebruik maken van meer gegevens dan ze hadden gepland, zullen ze niet een onverwacht hogere factuur,” zei Clarke.

Samen met de Data Workout deal, het bedrijf is ook het aanbieden van een geautomatiseerde data top-up optie voor het nieuwe en het upgraden van klanten – ook om te voorkomen dat klanten van het betalen van onverwachte overtollige kosten als ze gaan over hun plannen ‘opgenomen datalimieten.

De geautomatiseerde AU $ 10 Gegevens Top-Up product wordt zodra een klant overtreft hun gegevens toelage, en onmiddellijk geeft hen een extra 1 gigabyte aan gegevens om te spelen met geactiveerd. Bestaande Vodafone klanten kunnen kiezen om de optie Gegevens Booster toe te voegen aan hun plan, dat wordt aangeboden tegen hetzelfde tarief van AU $ 10 per gigabyte.

Extra gegevens add-on kosten omvatten AU $ 20 voor 2,5 gigabyte, AU $ 30 voor 4 gigabyte, en AU $ 45 voor 8 gigabyte.

Volgens Clarke, worden de nieuwe gegevens die zijn ontworpen om een ​​einde te maken aan de angst voor “bill shock” voor klanten, en de goedkeuring van zijn 4G-netwerk onder de gebruikers aan te moedigen.

Ook kondigde vandaag waren Vodafone’s nieuwe Red plannen, met inbegrip van meer gegevens over de plannen, waarmee klanten hun telefoons te gebruiken in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland en delen van Europa voor een extra AU $ 5 per dag op de top van hun minimale maandelijkse door te brengen.

De nieuwe Red plannen omvatten meer data dan voorheen, met zijn AU $ 80 Rode plan opgevat waaronder 6 gigabytes aan gegevens. Het bedrijf zegt dat zijn klanten ontvangt nu 300 internationale standaard minuten per maand in het kader van de nieuwe Red plannen. De AU $ 5 per dag wereldwijde roaming kosten blijft ongewijzigd.

In mei, Vodafone onthulde haar klantenbestand gehad; gedaald tot onder 5.000.000, voor het eerst sinds de fusie van Vodafone en 3 in 2009.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice