Vodafone, Telecom aan te pakken mobiele jamming voor gevangenissen

De Nieuw-Zeelandse overheid heeft een overeenkomst gesloten met het land de grootste telefoon bedrijven naar mobiele blokkerende technologie te introduceren in Kiwi gevangenissen ondertekend.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

De deal, kondigde gisteren, volgt technische onderzoeken gedurende de afgelopen 12 maanden door Vodafone, Telecom Nieuw-Zeeland en het Department of Corrections om te voorkomen dat gedetineerden van illegaal gebruik van mobiele telefoons in hun cellen.

Na het testen van een reeks van verschillende technologieën blokkeren, zullen de twee mobiele operators nu beginnen werken aan het proces van het installeren van de jamming infrastructuur in Nieuw-Zeeland gevangenissen.

Het paar zegt dat er geen perfecte oplossing voor het geheel van de gevangenis systeem elke faciliteit heeft zijn eigen kenmerken. Vodafone en Telecom zijn gekomen met een pakket van technologieën voor mobiele chats gevangenen te blokkeren.

Vodafone en Telecom kondigde ook aan dat ze werken aan een gedragscode voor de toekomstige telco’s op het gebied van het voorkomen van ongeoorloofd gebruik van mobiele achter de tralies.

Het Ministerie van Correcties voor het eerst aangekondigd de samenwerking met Vodafone en Telecom om het probleem van mobiel gebruik in gevangenissen aan te pakken in 2005. Vorige discussies over de telefoon jamming technologie stagneerde vanwege zorgen dat de apparatuur van invloed kunnen gebruikers buiten de gevangenis muren.

Gevangenen in hechtenis zijn het gebruik van mobiele telefoons om hun criminele activiteiten voort te zetten, bedreigen mensen in de gemeenschap, zoals getuigen en slachtoffers, toegang tot diensten, zoals telebankieren en schik ontsnapt. Mobiele telefoons bieden ook een mogelijkheid om gelijktijdig verstoringen binnen penitentiaire centra orkestreren ‘, een rapport van de regering naar illegale mobiel gebruik, gepubliceerd op het moment, gezegd.

Australië, ook, is op zoek naar het blokkeren van technologie voor de gevangenissen. Onlangs, NSW minister van Justitie John Hatzistergos een beroep op de federale regering om te stoppen met het uitstellen van de introductie van dergelijke technologie en zei dat het moet zo dringend worden aangenomen.

De New South Wales Parlement een wetsvoorstel in juni tot het gebruik en het bezit van mobiele telefoons in justitiële inrichtingen strafbaar te stellen.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice