Vodafone lost CIO rol

Vodafone Australië heeft aangekondigd dat het de chief information officer rol schroot na het vertrek van Andrew Wiles vanuit de positie van vandaag.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

In plaats daarvan, de website begrijpt verantwoordelijkheden Wiles ‘zal worden geabsorbeerd door de technologie-team.

Wiles werd op het team tijdens het mandaat van de toenmalige CEO Bill Morrow bracht in het najaar van 2012;. Morrow verliet Vodafone eerder dit jaar aan het hoofd van NBN Co.

Tijdens Wiles ‘tijd als CIO, was hij verantwoordelijk voor het helpen van het bedrijf samen te voegen de drie merken – 3, Crazy John’s, en Vodafone – aan één merk en platform. Hij leidde ook de verhuizing van datacenters van het bedrijf, creëerde een flexibele IT-omgeving, en samen met Amazon Web Services voor Vodafone customer self-service platforms.

Onze IT-transformatie onder leiding van Andrew’s is aanzienlijk geweest en hij heeft ertoe geleid dat de IT-team door een periode van verandering naar een aantal grote resultaten te leveren voor onze business “, aldus een woordvoerder van Vodafone.” We wensen hem veel succes met zijn toekomstige activiteiten.

Wiles is momenteel op jacht naar een nieuwe baan, maar er is geen bevestiging van wat zijn volgende zet zal zijn.

Vodafone is niet het enige bedrijf dat heeft besloten om definitief te verlaten de CIO stoel leeg.

De Australische regering kondigde eerder deze maand heeft het ook, opgelost de rol van chief information officer, naar aanleiding van de, vertrek van Glenn Archer.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice