VMWare, Microsoft doel kleine en middelgrote bedrijven met een nieuwe virtuele aanbod

VMWare en Microsoft hebben tot doel de voordelen van virtualisatie om meer kleine tot middelgrote bedrijven te brengen.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Tijdens VMworld 2009 deze week, VMWare introduceerde een web service genaamd Go die is ontworpen om de configuratie en installatie van ESXi, hypervisor van het bedrijf, dat is ook gratis te vereenvoudigen.

De VMware Go-dienst – ontwikkeld in samenwerking met partner Shavlik Technologies – ging officieel in beta-testen deze week en zal naar verwachting volgend jaar worden gelanceerd om de algemene markt.

VMware ESXi samen met VMware Go is een on-oprit voor bedrijven nieuwe virtualisatie, met name kleine bedrijven die misschien niet denken dat ze de tijd of budget om te beginnen “, aldus de VMware persbericht. Zowel de service en de hypervisor zijn gratis.

Microsoft heeft een aanwezigheid op de conferentie, maar als een directe concurrent van VMware niet was toegestaan ​​om in het openbaar te pitchen haar virtualisatieproducten, namelijk de recent geïntroduceerde Hyper V Server 2008 R2.

Toch is de Redmond, Wash software-gigant rustig gestart met een “speciale virtualisatie / management software en service-pakket specifiek gericht op middelgrote klanten.”

Microsoft omschrijft middelgrote bedrijven als die met tussen de 50 en 249 computers en vijf tot 30 servers.

Het aanbod – een nieuwe licentie genaamd Microsoft System Center Essentials Management Suite – wordt geleverd met OEM-partners Fujitsu en Lenovo.

De suite omvat System Center Essentiele 2007 en het bedrijf de Virtual Machine Manager 2008. Misschien wel het belangrijkst is, de licentie wordt geleverd met een technologie-upgrade die klanten die 2010 volgend jaar de suite koopt de rechten op de volgende generatie van Microsoft System Center Essentials geeft. Dus het is in wezen een twee-voor-één deal die resulteert in een besparing van bijna 40 procent, stelt Microsoft.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro