Vix uitrollen CRM-eenheden voor Maleisische regering onder nieuw contract

Australische leverancier van technologische oplossingen Vix Technology heeft een tweede contract met de Maleisische regering het openbaar vervoer regulator, Kavel Openbaar Vervoer van de Commissie (SPAD) gewonnen, te fabriceren en het land met apparaten als onderdeel van een project om het vervoer van het land te verenigen ticketing systeem.

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

Onder het nieuwe contract zal Vix meer dan 10.000 gewone lezer module (CRM) apparaten in loketten, poorten, bussen en automaten te installeren op ten behoeve van de bestaande doorvoer exploitanten inclusief Prasarana en KTM Komuter.

SPAD CEO Mohd Azharuddin Mat Sah zei dat de nieuwe overeenkomst zal de levering van geïntegreerde systeem girale betalingen van de overheid (ICPS), die zal toestaan ​​Maleisiërs te rijden op het gehele openbaar vervoer met behulp van een enkele smartcard te vullen.

“De levering van deze 10.000 CRM-apparaten over de Maleisische transit netwerk, zal fungeren als de belangrijkste klantgerichte onderdelen van het ICPS project, dat is ontworpen om reizen eenvoudiger, sneller en gemakkelijker, de versterking van Maleisië als een wereldleider in het openbaar vervoer, ” hij zei.

De aankondiging komt na Vix een AU $ 27.000.000 contract met de Maleisische overheid om openbaar vervoer systeem van het land onder één ticketing en het betalingssysteem bewegen in juli werd toegekend. Het bedrijf is gecontracteerd voor het ontwerpen, installeren, bedienen, en de service die de bus, trein, metro en monorail netwerken zullen verenigen behouden, en is ingesteld om uit te rollen in het begin van 2017.

Steve Gallagher, CEO, Vix Technologie zei dat het nieuwe contract zal zien het bedrijf de nieuwste contactloze lezer en de betaling apparaten ondersteunen de backoffice upgrades het doet voor de Maleisische regering.

“Dit zal zorgen voor de volledige end-to-end systeem toekomstbestendig als Maleisië kijken om te upgraden naar een systeem geopend betalingen, die het mogelijk maken contactloze bankkaarten en smartphones om te worden gebruikt voor de betaling en de toegang,” zei hij.

Vix Technology won onlangs een AU $ 10 miljoen contract om een ​​moderne betaling clearing house voor de nieuwste trein in Bangkok te bouwen.

Het bedrijf heeft ook onlangs een upgrade van de infrastructuur voor Melbourne Myki ticketing systeem. De originele Myki project werd verstrikt in problemen, met Victoriaanse auditeur-generaal John Doyle eerder noemde het “vaag gespecificeerd en te ambitieus”. Het ging over de begroting met 55 procent, kost de overheid AU $ 550.000.000 meer dan zijn eerste AU $ 1000000000 geplande budget. Openbaar vervoer Victoria zal opnieuw de aanbesteding van het contract volgend jaar.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld