Vierkant nabs Yahoo, Amazon execs Capital leningen programma versterken

Grote veranderingen zijn aan de gang bij plein als de digitale betalingen bedrijf zich opmaakt voor de langverwachte beursgang.

Het bedrijf kondigde maandag de toevoeging van een aantal belangrijke leidinggevenden om Square leadership team te versterken.

Jacqueline Reses, het meest recent Yahoo’s Chief Development Officer, sluit zich aan bij Vierkante het bedrijf de kleine zakelijke kredietverlening programma plein hoofdstad leiden. Bij Yahoo, heeft belangrijkste focus Reses ‘is het spinnen van de onderneming $ 27000000000 belang in de Alibaba Group.

move Reses ‘Square wordt beschouwd als een groot verlies voor Yahoo en een even veelbelovende winst voor Square. Vierkant Capital heeft een steeds grotere prioriteit en bron van inkomsten voor het bedrijf geweest, met een gerapporteerde $ 225 miljoen cash voorschotten opgedirkte te vierkante verkopers sinds de lancering van mei 2014. Reses inhuren kan signaleren dat plein is van plan om het programma nog verder te schalen.

Wat meer is, zal Reses ook helpen overbrengen aan potentiële IPO investeerders dat plein staat een rooster van leidinggevenden om te omringen part-time CEO Jack Dorsey heeft opgebouwd.

“Jackie’s inzicht in de financiële sector en haar achtergrond in tech en het investeren maken haar de perfecte pasvorm leiden plein Capital, en ik ben blij dat ze zich aan bij ons leiderschap team,” zei Dorsey in een verklaring.

Naast Reses, Plein ingerekend Ted Kosev van Amazon naar het plein hoofdstad team te versterken. Hij zal het product beheer en de exploitatie leiden voor de uitleendienst. Voormalig Morgan Stanley exec Henry Domenici sluit zich ook plein Capital financiering te leiden.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport