Video Review: CloudFTP is een surrogaat USB-poort voor uw iDevice

Ik bestelde een 64GB iPad, omdat ik de neiging om alle ruimte die ik kan krijgen nodig hebben. Maar een nieuwe accessoire waarmee ik externe USB-opslagapparaten (flash en USB-harde schijven) met een USB-less gadgets zoals de iPad te gebruiken maakt me wel twee keer bedenken. CloudFTP ($ 99) werkt als een surrogaat USB-poort voor uw iDevice.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Ik heb een video review van het CloudFTP apparaat geplaatst. Het is een zakformaat adapter die een USB-opslagapparaat kan veranderen in een draadloze file server, het delen van bestanden met een Wi-Fi-compatibele apparaten (iPad, iPhone, computer etc.). Het kan ook automatisch verbinding maken met het internet om back-up en uw USB-gegevens te synchroniseren met populaire online cloud storage diensten zoals iCloud, DropBox en Box.net).

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro