Viacom, DirecTV onderhandelingen mislukken; 26 kanalen gaan donker

‘S nachts, Viacom trok de stekker op 26 DirecTV televisiezenders — waaronder MTV, Comedy Central en Nickelodeon — het verlaten van miljoenen klanten zonder inhoud die ze oorspronkelijk aangemeld voor.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

DirecTV beweerde Viacom was op zoek naar een 30 procent hobbel in de royalty’s voor DirecTV zijn abonnementen vernieuwen — ongeveer $ 1 miljard dollar in totaal — maar DirecTV beweerde dit te hoog was. Viacom afgesneden deel van DirecTV dienst net voor middernacht op woensdag.

Viacom en DirecTV speelden met vuur en beschuldigde elkaar voor het falen om het contract te verlengen, maar uiteindelijk alleen de klanten werd verbrand.

In de afgelopen weken, DirecTV nam op het web te bevorderen zijn “DirecTV Promise” het aanroepen van de tariefverhoging “onredelijk” en “exorbitant” en speldde de schuld volledig op hoe Viacom “besloten om kanalen van [DirecTV’s] klanten weg te nemen” aan de klant te dwingen “aanzienlijk meer te betalen.

Viacom sloeg terug met zijn “Wanneer DirecTV Drops” campagne samen met een aantal blog posts te leggen hoe DirecTV “liet Viacom-kanalen voor onze middernacht deadline.

Ondertussen hebben programmamakers en kanaal eigenaren terug meestal hit op DirecTV voor het verlies van de dienstverlening.

Viacom zei dat het “voorstel een eerlijke deal die neerkwam op een stijging van slechts een paar centen per dag, per abonnee,” en dat “DirecTV weigerde deel te nemen aan zinvol gesprek.

DirecTV herhaalde zijn 30 procent stijging van de houding en merkte op hoe “Viacom nam deze kanalen uit de buurt van DirecTV kijkers.” Het bedrijf voegde toe dat Viacom had “willens en wetens zetten onze klanten in de onredelijke positie van een van het aanvaarden van hun buitensporige financiële eisen.

“We voelen onze klanten moeten niet meer te betalen voor deze netwerken zijn dan de klanten van een andere TV-aanbieder. We herhaalden dit Viacom vandaag en hebben niet terug gehoord van hen,” zei Derek Chang, DirecTV executive vice president van de inhoud.

DirecTV, die ongeveer 20 miljoen Amerikaanse abonnees heeft, zei dat het zal doorgaan met “hard” werken aan een nieuwe overeenkomst.

Het krediet: Twitter.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer