Vertel hen dat ze dromen

Ik gebruik de HTC Dream, de Optus variant, nu al een tijdje en hoewel ik was niet helemaal zeker van te beginnen met, de telefoon echt gegroeid op mij. In feite, met een paar UI tweaks en een oplossing voor de vrij korte levensduur van de batterij, ik zou het “uitstekend” te spreken.

Nu, ik was niet van plan om te schrijven over de HTC Dream totdat hij had de Cupcake of de Android 1.5 update – een beetje lastig, want ik ben in NZ en kan het niet meer dan lucht via het netwerk van Optus ‘- maar de hoeveelheid aandacht de telefoon krijgt wanneer ik toon het aan de mensen hier is heel opmerkelijk. Vodafone, Telecom, Microsoft en Nokia executives waren allemaal enorm geïnteresseerd in de HTC Dream, zonder afwijzend in het minst. Eén Microsoftie was verbijsterd hoe goed Android is gezien het feit dat Google relatief weinig tijd om de Linux-gebaseerde besturingssysteem te krijgen op de markt heeft gehad.

Ik verwachtte het toetsenbord-loze versie van HTC’s Android-telefoon, de Magic of G2, te laten zien op de NZ radar snel, en vandaag, Vodafone aangekondigd. Hier zijn de twee naast elkaar

(Credit: HTC)

The Magic zal beschikbaar zijn in juni Vodafone zegt, maar de mobiele operator is de prijsstelling nog niet is ingesteld, dat is een beetje irritant – wat is er met al deze pre-aankondigingen van producten die niet klaar zijn voor de markt zijn nog?

Een snelle blik op de specificaties van de Magic blijkt dat het 900MHz UMTS zal doen evenals 2100MHz, waardoor het meer geschikt is voor Voda 3G-netwerk in NZ. Anders dan dat, de hardware lijkt redelijk vergelijkbaar. The Magic krijgt 512MB ROM in vergelijking met een magere 256 MB voor de droom, en de batterij capaciteit voor het voormalige krijgt een welkome impuls aan 1340mAh terwijl de laatstgenoemde is beperkt tot 1150mAh, maar toch weegt 150 gram, in vergelijking met 116 gram.

De dikker batterij en vermoedelijk, een betere power management, geven de Magic 50 minuten langere spreektijd (400 minuten op 3G, 450 minuten op GSM) en nog veel betere stand-by tijd tot 660 uur op 3G, terwijl de droom sterft na 402 uur.

Windows integratie is voorzien van HTC Sync voor de Magic, dus je kunt het gebruiken met Outlook en Exchange. En natuurlijk is er de Android Marketplace van Google, voor ontwikkelaars die willen schrijven en geselen software voor de telefoons. Microsoft moet in dit stadium misschien beginnen te zweten een beetje.

Juist, nu om wat Cupcake te organiseren voor mijn droom …

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone