Verne Global tekent grote klant voor IJsland

Datacenter operator Verne Global heeft de ondertekening van grote klant aangekondigd voor hun IJslandse datacenter operatie. Onder verwijzing naar de datacenters van 100% hernieuwbare energiebronnen, hun nieuwe klant Executive Vice President Colt ‘s verklaard dat zij deze faciliteit voor gekozen, onder andere redenen, “Als de markt blijft evolueren, het vinden van innovatieve methodes om de kosten en de milieu-impact van het verminderen datacenter-industrie is van enorm belang en wij geloven dat Verne Global biedt een overtuigende value proposition naar Colt en onze klanten. ”

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Hoewel het is geweldig nieuws dat een belangrijke speler heeft opgevoerd om te profiteren van de milieuvriendelijke efficiƫnte, minimale energie footprint datacenter, het is een soort van een cirkelvormige relatie, Verne Global datacenter modules worden geproduceerd door Colt, het bedrijf dat nu zal als gastheer van haar diensten op diezelfde modules.

De gehele IJslandse datacenter initiatief lijkt een goed idee, maar grote spelers nog steeds lijken gun-shy gebruik te maken van de relatief goedkoop en oh-zo-ecologisch juiste voeding en koeling. Laten we hopen dat de volgende aankondiging we zien is van een niet-verbonden onderneming die IJsland hun datacenter huis.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro