Veiligheid conferentie Hack in The Box viert zijn tiende jaar in Maleisië

volgende maand in Maleisië, conferentie van legende Hack in The Box zal zijn tiende jaar te vieren: van 08-11 oktober het Intercontinental Hotel in Kuala Lumpur het epicentrum voor een historische security event zal zijn.

Hack in The Box keert terug naar de plaats van de misdaad voor een verjaardag fête dat verbazingwekkend uitziet – en zal worden verpakt met hackers, security professionals, ontwikkelaars en meer uit de hele wereld.

Het is naar verwachting de grootste HiTB tot nu toe.

In tegenstelling tot de meeste conferenties, zal de twee belangrijkste dagen van triple-track-conferentie HiTB’s geen keynotes en geen labs hebben. In plaats daarvan, HiTB is presentatie van meer dan 40 bekende sprekers uitgekozen uit de con’s afgelopen 10 jaar.

Deze serie bestaat uit de oprichters van The Pirate Bay, OpenBSD maker Theo de Raadt, John ‘Captain Crunch’ Draper en HiTB hints op haar website ook zij brengen de leden van de LSD Group, onder vele anderen.

Samen met de infosec conferentie twee dagen van triple-spoor, urenlange gesprekken, HiTB heeft andere entertainment zoals gepland als een 36-urige hackathon, tegelijk met een 36-uur spel van Capture the Flag – plus een HITB CommSec Village en grote Lockpicking Dorp.

Er is ook een goed doel veiling gepland om te profiteren van Maleisië Mount Miriam kanker ziekenhuis: een private, not-for-profit ziekenhuis dat een state-of-the-art behandeling van kanker faciliteit die patiënten behandelt Ongeacht ras of financiële status loopt, en is momenteel in behoefte aan uitbreiding van fondsen.

Hack in The Box ( “Keeping kennis vrij voor meer dan een decennium”) begon net na de dotcom-hausse genuked schattige startups vanuit de ruimte en de sfeer van het internet bleek verschillende tinten noir – misdaad noir, dat is. Het was op dat moment HITBSecConf begonnen, en omdat in veel van de beste van de wereld heeft getrokken – en meest beruchte – beveiligingsexperts en hackers, veel op het hoogtepunt van hun invloed en impact. In de afgelopen tien jaar heeft HiTB uitgebreid naar Europa en het Midden-Oosten.

HackinTheBoxSecConf2012 Maleisië hoofdpagina

HiTBSecConf News (blog)

HiTB Facebook

HiTB Twitter

Tickets voor HiTBSecConf2012 Maleisië – conferentie alleen – zijn MYR (Maleisische Ringgit) 1599 of USD $ 550, en creditcards verwerkt kan worden op het terrein.

Registratie is momenteel gesloten voor HiTB / Maleisië de eerste twee dagen (8 en 9 oktober). Het is geen wonder, omdat deze intensieve trainingssessies bevatten Wardriving Kuala Lumpur 3.0, Mobile App Hacking, Advanced kwaadaardige code Threat Analysis, de commandoregelcode Lab (beschikbaar voor HiTB deelnemers voor de eerste keer) en nog veel meer.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

HackinTheBoxSecConf2012 Maleisië hoofdpagina

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

HiTBSecConf News (blog)

HiTB Facebook

Meer te weten komen

HiTB Twitter

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer