Toshiba Kirabook is de nieuwste Windows-laptop concurrent op Apple MacBook Pro te nemen

Er is veel van de hand wringen over de hoge prijs van Windows 8 laptops en ultrabooks die bijdragen aan de omzet dalingen in de pc-markt, maar dat is niet gestopt fabrikanten uit omarmen dure Windows 8 ultrabooks om te concurreren met Apple’s MacBook Pro line-up.

In aansluiting op de hielen van; Samsung Series 9 notebook familie, Toshiba’s nieuwe Kirabook lineup is een luxe bod die premie, nou ja, alles is voorzien. Vanuit haar AZ91 gedrukt body van magnesiumlegering en weergave Corning Concore Glas voor touchscreen configuraties zijn 2,560×1,440, 13,3-inch scherm, niets over de Kirabook schreeuwt “budget laptop”. Toshiba touts het chassis materiaal koppen is 100 procent sterker dan aluminium legering en uniek in de categorie ultrabook, evenals de AirFlow II koelventilator technologie.

Net als zijn concurrenten, de Kirabook is super slank, te beginnen bij 2,66 pond en 0,7 inch dik op het smalste punt. Het komt ook met een garantie van twee jaar, in een tijdperk waarin een garantie van een jaar is meestal de norm, en Toshiba’s Platinum Service & Support.

Niets van dit alles komt goedkoop, natuurlijk, het maakt niet uit welke van de drie configuraties die u kiest. Vanaf $ 1,599.99, het basismodel is voorzien van een Intel Core i5-3337U processor, 8 GB RAM-geheugen, een 256 GB solid state drive, en Windows 8 Pro. (Niet verrassend, gezien de form factor, geen optische drive is inbegrepen.) U kunt de touchscreen mogelijkheden toe te voegen aan dit model voor een extra $ 200, terwijl de top-of-the-line smaak is voorzien van een touchscreen en stoten de CPU tot Core i7-3537U voor $ 1.999,99.

de website zuster-site deze website nog wat hands-on tijd met de Kirabook, en terwijl de Retina-achtige weergave is indrukwekkend, de prijs is natuurlijk een zorg voor wat je krijgt. Het zal moeilijk te veel premie Windows ultrabooks die meer Pro kost dan sommige versies van de MacBook te verkopen aan zijn, maar misschien Toshiba zal beter geluk met de Kirabook hebben.

Denk je dat? Laat het ons weten in de sectie Talkback hieronder.

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare