Timebomb in VMware ESX 3.5 en ESXi 3.5 (Update 2)

VMware lijkt te hebben nagelaten de Timebomb te verwijderen, dat is software die een product houdt van het lopen op een specifieke datum en tijd, vanaf de VMware ESX 3.5 en ESXi 3.5 (Update 2) software toen het bedrijf overgestapt van de software van beta-test om de vrijgegeven product. Dit betekende dat wanneer het systeem klok geplakt 12:00 op 12 augustus, de licentie verlopen. Ja, kan virtuele machines draaien op deze hypervisors niet worden ingeschakeld toen ze werden uitgeschakeld, wakker toen ze werden geschorst of verplaatst van de ene machine naar de andere met behulp van VMware Vmotion technologie.

Deze kleine kwestie, natuurlijk, kon spelen Havok met productiesystemen als iemand dom genoeg is om een ​​nieuwe versie van de software in productie genomen, zonder te testen was. Paul Maritz, CEO van VMware, postte een verontschuldiging hier. Het bedrijf heeft een “uitdrukkelijke patch” om het technische probleem op te lossen vrijgegeven. Het is niet helemaal duidelijk deze bewegingen zijn genoeg om het vertrouwen van organisaties in de ontwikkeling en distributie processen VMware’s weer op te bouwen.

Ik heb nog nooit iemand geweest die graag timebombed software. Ik ken veel gevallen waarin de tijdbom werd veroorzaakt door een soort van mislukking, slechte codering van de tijdbom zelf of een ander probleem. Het feit dat een onderneming een tijdbom in hun software zou zetten toont aan dat zij veronderstelt dat hun klanten niet te vertrouwen om van de bèta-test software om de laatste versie zodra deze beschikbaar is. Ik weet niet over u, maar ik hou niet van te werken met leveranciers die mij behandelt alsof ik een dief of werk met hen te kwader trouw.

Ik denk dat, op het einde, zou het heel verstandig zijn voor organisaties om een ​​beetje wachten voordat het installeren van nieuwe versies van software wanneer ze door de leveranciers, zoals VMware beschikbaar worden gesteld. Het is ook erg verstandig om belangrijke stukken software testen lezen voordat ze deze in productieomgevingen.

VMware, zou het verstandig zijn als u uw klanten zouden vertellen wat u gaat doen over deze, wanneer je gaat om het te doen en dan de status van rapporten te publiceren, totdat je hebt bereikt wat verandert u van plan bent te maken. Dit lijkt, is het minimum dat nodig is om uw klanten het vertrouwen weer op te bouwen in u en uw ontwikkelingsprocessen.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen