Thailand legt center om te helpen IT-masterplan ontwikkeling

Een groep van IT-professionals hebben opende een onderzoekscentrum in Thailand om informatie- en communicatietechnologie (ICT) masterplan van het land, Smart Thailand te helpen.

Het centrum directeur, Thanachart Numnonda, zei dat het centrum is gericht op de reorganisatie van data-opslag systeem van het land voldoen aan internationale normen, de Bangkok Post meldde woensdag. Dit komt omdat Thailand ontbreekt een kwaliteit ICT-database om te helpen beleidsmakers de ontwikkeling van de IT-masterplan, legde hij uit.

Het is gepositioneerd als een “brain slijper,” om het te scherpen vaardigheden, ondersteuning opstarten bedrijven, en het verbeteren van IT de concurrentiepositie van het land, Numnonda genoteerd. Hij erkende ook dat Thailand heeft een lager aantal software-bedrijven met behulp van cloud-technologieën, in vergelijking met de andere Zuidoost-Aziatische landen.

Het centrum ook tekende een tweejarig contract met de Vereniging van Thailand ICT Industrie (Atçı) om marktonderzoek te doen en verzorgen van opleidingen op gebieden zoals cloud computing en mobiele ontwikkeling. Het is ook bedoeld om minstens 1.000 mensen op te leiden in het eerste jaar van de werking, en zorgen voor een passende dienst te helpen nieuwe bedrijven en kleinere bedrijven vinden partners.

Een andere groep, de Cloud Thailand Alliance (CTA), was gelanceerd door Thaise overheidsinstelling Software Park Thailand en lokale cloud service providers in juli, om, helpen om de ontwikkeling van cloud computing sector Thailand’s en lokale ontwikkeling van software en toepassingen voor het stimuleren het platform.

Smart Thailand, gestart door de Thaise regering in 2012, zich uitstrekt over vier jaar, in een poging om zowel bekabelde als draadloze dekking te verhogen tot 80 procent van het land dekken. Tot nu toe, het Thailand overheid, samen met de grote Thaise telco’s, door het verstrekken van financiële sponsorshp aan, versnelling van de uitrol van gratis Wi-Fi-netwerken dit jaar.

Godan, het voeden van de wereld met open data

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Data Management, Godan, het voeden van de wereld met open data; Big Data Analytics; DataRobot streeft naar laaghangend fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken, opslag, Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, heeft tot doel vervang technologie achter Zip