Telstra voegt een andere 739.000 naar mobiele basis

Australië’s grootste telecombedrijf Telstra opgenomen nog een andere helft van een sterke groei van de klant, het toevoegen van 739.000 nieuwe klanten voor zijn mobiele netwerk.

Het bedrijf, waarvan de halfjaarlijkse resultaten tonen aan dat Telstra mobiele klantenbestand zit nu op 15,8 miljoen, na het toevoegen van 739.000 klanten aan het netwerk tussen juni en eind december. chief financial officer van Telstra Andy Penn zei dat het bedrijf zag een aanzienlijke groei in prepaid, terwijl de groei in post-betaalde diensten had vertraagd.

In de 2011, 2012 en 2013 financiële jaar, Telstra voegde 1,6 miljoen, 1,5 miljoen en 1,3 miljoen nieuwe mobiele klanten, respectievelijk.

Mobile de omzet steeg met 6,4 procent voor de helft tot AU $ 4800000000.

Aan het einde van december, Telstra had 4,1 miljoen 4G-apparaten op het netwerk, met inbegrip van 2,9 miljoen handsets en 1,2 miljoen mobiele breedband-apparaten.

CEO David Thodey vertelde investeerders in Melbourne vanochtend dat de groei van de mobiele nummers van de klant Telstra’s toont het bedrijf erin slaagt in het leveren van de beste netwerk in Australië, dat helpt om nieuwe klanten aan te trekken. Hij zei dat met Telstra’s 4G-netwerk nu het bereiken van 85 procent van de Australische bevolking, het bedrijf beschikt over de grootste 4G-netwerk in Australië.

We hebben nu 3.500 4G mobiele basisstations ingeschakeld en het werken in Australië, “zei hij.” [Het is] vier keer groter dan alle andere vergelijkbare netwerk in Australië.

In het eerste halfjaar, Telstra voegde ook 75.000 nieuwe particuliere klanten vaste breedband tot 2,8 miljoen, en 117.000 nieuwe vaste bundel klanten tot 1,7 miljoen euro. Het bedrijf opgenomen een andere daling van de vaste spraak klanten door 155,0000 voor de helft naar beneden tot 6,4 miljoen euro.

Het bedrijf verzamelde AU $ 294.000.000 in de opbrengsten van de AU $ 11000000000 deal met de overheid en NBN Co Het grootste deel van deze inkomsten kwam uit de universele dienstverplichtingen betalingen, en de verhuur van putten en leidingen Telstra voor NBN infrastructuur.

Hij zei dat Telstra heronderhandelingen met NBN Co is begonnen over de overeenkomst, in het licht van de voorgestelde wijzigingen van de nieuwe regering om het netwerk dat het gebruik van Telstra’s koperlijn zou vereisen. Thodey herhaalde dat het bedrijf zal handelen in het beste belang van de aandeelhouders, en de waarde van de oorspronkelijke overeenkomst handhaven, terwijl ervoor te zorgen dat het bedrijf krijgt zekerheid snel.

Hij zei dat Telstra blij om opties te overwegen om een ​​grotere rol te spelen bij de opbouw van het netwerk zou zijn, op voorwaarde dat het commercieel aantrekkelijk is voor het bedrijf.

Telstra ontluikende netwerk applicaties en services business genoten van een sterke groei in de laatste zes maanden van 2013, een stijging van 29,3 procent tot AU $ 635.000.000. Telstra zei dat dit te wijten was aan de achterstand van de contracten voor de onderneming, met inbegrip van de belangrijkste ministerie van Defensie contract. Telstra’s cloud divisie zag 28,6 procent groei voor de helft, terwijl de unified communications groeide met 27,6 procent, en beheerde netwerkdiensten groeide 64,8 procent.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

“De resultaten denk ik spreken voor zich. We hebben aanzienlijke mogelijkheden gekregen in deze business,” zei Thodey.

De CEO zei dat Telstra’s wereldwijde onderneming en services business zou blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden verkennen in Azië. Hij zei dat Telstra nu actief in 230 landen en gebieden, in twee nieuwe onderzeeboten kabels hadden geïnvesteerd voor een totaal van 20 kabels, en heeft nu zeven datacenters, met een andere 11 dat het bedrijf betrokken is.

“Deze activa te positioneren Telstra goed als we kijken naar onze activiteiten uit te breiden,” zei hij.

Omzet voor het bedrijf voor de halve steeg met 3,6 procent tot AU $ 12600000000, de nettowinst na belastingen over het bedrijf was AU $ 1700000000 voor de helft, een stijging van 9,7 procent.

Telstra heeft zijn dividend verhoogd naar de aandeelhouders tot 14,5 cent per aandeel.

Thodey en Penn zal een persconferentie met journalisten om 11 uur AEDST houden.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice