Telco’s naar Maleisië postpaid markt rijden

Het concept van de telco’s de afgifte van telefoons voor postpaid contracten is relatief nieuw in Maleisië. Het is vrij gebruikelijk in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, waar dergelijke telefoons zwaar worden gesubsidieerd en soms zelfs gratis aangeboden.

Het is net beginnen te gebeuren in Maleisië met twee van de drie mobiele telco’s de afgifte van telefoons.

Maleisië is voornamelijk een prepaid markt, dat is een van de redenen waarom gesubsidieerd telefoons zijn niet gebruikelijk.

De kleine postpaid markt is ongeveer nog competitiever met mobiele nummeroverdraagbaarheid zal naar verwachting volgend jaar gebeuren te worden. Zo, de gesubsidieerde telefoons.

Deze ontwikkeling is een goede zaak, het betekent een betere deals voor de klant. Ik ben moe van het betalen van hoge prijzen voor mijn telefoons.

Noord-Korea onthult Netflix kloon voor de burgers

Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik

Telstra Ventures tekent Telkom Indonesia voor inbedrijfstelling investeringen in Azië

APAC digitale transformatie zal niet slagen zonder hybride cloud

Tech industrie; Noord-Korea onthult Netflix kloon voor de burgers, veiligheid, Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tikken; Start-Ups; Telstra Ventures tekent Telkom Indonesia voor inbedrijfstelling investeringen in Azië, Cloud, APAC digitale transformatie zal niet slagen zonder hybride cloud