TeenTech Wekelijks: NYPD student surveillance, het stelen voor krediet, de vrijheid van meningsuiting rechten

Deze editie van TeenTech wekelijkse rondt de middelen met betrekking tot Generatie Y en studenten die u hebt gemist. Deze week hebben we gelezen over de vrijheid van meningsuiting argumenten en student ophanging, malware en kinderen, de hopeloos geval van de Britse studenten tegen de coalitieregering, en NYPD student surveillance.

. 1) ‘Hot for Teacher’ landt student in heet water; A ‘seksueel suggestief’ dagboek heeft geleid tot schorsing van een Michigan college student’s en blokkeren van de campus gronden – en toch mag hij studies online voort te zetten.

Joe Corlett, 56, een Oakland University student, overweegt juridische stappen na te zijn geschorst voor drie semesters en verbannen van de campus na het schrijven van het essay over zijn leraar, en zijn aantrekkelijkheid voor haar.

Geïnspireerd door de Van Halen 1984 hit ‘Hot for Teacher “, schreef hij over zijn eerste indrukken van zijn leermeester, beschrijven haar als” lang, blond, gestapeld, slimme, welbespraakte “.

. 2.) Kinderen en hackers: Wat je moet weten, Als volwassenen beginnen te wijzen naar de malware, zij het langzaam, een zorgwekkende trend is ontstaan ​​- dat van zich richt op jonge online gebruikers voor de winst.

Wat zijn sommige van de gebruikte om kinderen te benutten om mogelijk kwaadaardige code toegang tot computersystemen methoden?

Jonge kinderen die een flash-based spel online speelt, hoe meer kans om op dat mooie, geanimeerde download knop met de vrolijke audio – wat kan resulteren in malware stelende opgeslagen bankgegevens op een computer van rechts onder je neus. Maar wat anders?

3.) Online oplichting in de lift. (TNS); Werkzoekenden worden steeds bedreigd door cybercriminelen die willen profiteren van de mensen die op zoek zijn naar werk.

Volgens een nieuw rapport, het is de sleutel student 18-25 leeftijdsgroep die bij de meeste risico lopen te worden wankelde door deze zwendel, vooral met meer studenten dan ooit zonder werk, met 54 procent verklaren zij deze persoonsgegevens zou bieden.

4.) NYPD bewaking van de studenten genaamd ‘walgelijk’. (WSJ); De vrees dat de New York Police Department in het geheim zou kunnen kijken naar studenten die moslim heeft verspreid buiten hen aan anderen die de gerapporteerde tactiek “walgelijk,” als een student vinden zetten – in Columbia University en andere academische instellingen.

5.) laptops voor klasse credit stelen;? Studenten aan de Universiteit van Twente stal 30 laptops van medewerkers van de universiteit over de campus. Waren ze vervolgd? Nee – in plaats daarvan extra krediet kregen ze.

Als onderdeel van een wetenschappelijk onderzoeksproject, UT-onderzoeker Trajce Dimkov gevraagd dat de leerlingen proberen om de apparaten te stelen van de campus – en het lijkt een zeer eenvoudige taak om te vragen van hen te zijn geweest.

TeenTech Wekelijks: Facebook hacks, college iPads, cursussen en kadavers

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

6.) Is Amerika verlaten studenten achter? (OpEdNews)

Vanuit het oogpunt van een student, is Amerika ontdoen studenten, en genoeg steun te bieden aan degenen die proberen om hun studie af te ronden?

7.) UK: Britten geprijsd uit postgrad graden. (The Australian)

Volgens een rapport, zijn Britse studenten steeds een zeldzaamheid op een aantal postdoctorale opleidingen met de rijke buitenlandse studenten domineert masters graden en PhD – vooral in wiskunde en Engineering.

8.) University biedt cursusmateriaal online, snijdt student kosten;. Vanaf dit najaar zal de Universiteit van Cincinnati (UC) het aanbieden van digitale toegankelijkheid van cursusmateriaal voor studenten gratis.

Beschikbaar voor ongeveer 5.000 studenten die zijn ingeschreven in een psychologie basics cursus, zullen hun kernmaterialen worden geleverd door de universiteit online kosteloos in een online-formaat, met andere aankoop opties beschikbaar als een student het materiaal geeft de voorkeur aan downloadbare en compatibel met een te zijn specifieke apparaat.

9.) Schotse studenten zeggen Geen bier. (ST), University of Edinburgh Students Union werd de eerste in het Verenigd Koninkrijk om alle SABMiller bieren, waaronder Grolsch en Peroni te verbieden, van Union verkooppunten als gevolg van de behandeling van de ontwikkelingslanden van het bedrijf.

10.) Anglo studenten verliezen High Court zaak tegen collegegeld stijgt. (TNS)

Twee 17-jarige studenten nam juridische stappen tegen de Britse regering en de beslissing om leerlingen op te laden tot £ 9000 per jaar, met hun advocaten het beschrijven van de opkomst als een “barrière” tot het hoger onderwijs voor hun geld beroofd studenten.

Echter, terwijl de High Court rechters besloten de regering had verzuimd “volledig uit te voeren” haar publieke sector gelijke plichten, voegden ze eraan toe dat het “niet passend zijn” om de beslissing te onderdrukken.

Bonus: Bizarre Tech letsels (Gallery)

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare