Symantec prioriteit aandacht voor unified security strategie volgende split

Naar aanleiding van de aankondiging van de splitsing van het bedrijf, is Symantec nu al vooruit te kijken. Sanjay Rohatgi, Symantec APAC senior vice president, zei dat het bedrijf is bekeek vier belangrijke aandachtsgebieden om groei te stimuleren in de toekomst.

Noemde het de “nieuwe Symantec”, Rohatgi zei de security bedrijf zal worden gericht op het leveren haar unified security strategie, zeggen dat dit zal omvatten vier belangrijke pijlers: Threat bescherming, informatie, cybersecurity diensten en een unified security analytics. Onder haar unified security analytics paraplu, het bedrijf van plan om binnenkort te lanceren Risk Insights, een platform voor CIO’s en CSO’s geven een overzicht van de bedreigingen en hoe hun activiteiten te vergelijken met collega’s.

Het gaat niet alleen om de preventie, het gaat over de opsporing en sanering. De geavanceerde bescherming tegen bedreigingen zal zijn op de belangrijkste pijlers van de hefboomwerking het eindpunt, het netwerk en e-mail. Het zal gaan over hoe we de bedreigingen kunnen ontdekken, te prioriteren, en dan neem het mee naar zandbak voor de sanering in de cloud, “zei hij.

Het bedrijf zal ook double down op enterprise security, Rohatgi zei, opmerkend dat kwartaal op kwartaal van het bedrijf orderportefeuille is verbeterd. Hij schreef een deel van dit gedreven door relaties van het bedrijf met partners en distributeurs.

. “Er is een nieuwe partner programma van Symantec dat werd gelanceerd in APJ op 20 oktober genaamd Secure One Het hele idee is: ‘Hoe kunnen we samen met onze partners om echt te beginnen met het opbouwen van onze enterprise security bedrijf in een meer holistische manier?’ We zien de resultaten, “zei hij.

Onze partners zijn erg enthousiast. Ik denk dat de Secure One werd gebouwd op twee dingen: Een van hen was partner enablement en de andere was partner winstgevendheid. We hebben echt vereenvoudigd het proces, dus ik denk dat partners en distributeurs zijn erg enthousiast over onze Secure One programma.

Bovendien, vanuit een enterprise perspectief, het bedrijf is de versterking van haar cloud security met de plannen om de bestaande on-premise beveiligingsproducten in de cloud als security-as-a-service te bieden. Rohatgi zei dat de beslissing achter deze zet is om klanten de keuze te geven of ze willen Symantec veiligheidsdiensten consumeren in de cloud of on-prem. Het bedrijf heeft al geloodst deze stap met twee niet nader genoemde landen.

Hij de overgang naar een security-as-a-service provider zal tijd kosten volledig worden verder toegevoegd, maar gelooft dat het zal up and running in de komende 12 tot 18 maanden.

“Als we voldoen aan onze klanten, het hanteren van de veiligheid voor complexe bedreigingen wordt steeds moeilijker voor organisaties, dus wat ze zeggen is kan ik eigenlijk beginnen met het uitbesteden van de hele security portfolio uit naar u,” zei hij.

CSS (cyber security services), de software die wij ontwikkelen, zult u zien waarom wij geloven dat we eigenlijk kunnen oplossen veel van cyber bedreiging kwesties voor onze klanten.

Na de aankondiging van de splitsing, de beveiligingssoftware gigant gemeld in november tijdens het tweede kwartaal de winst dat de nettowinst zaterdag op $ 244.000.000 en omzet van $ 1617000000, een lichte miss op wat Wall Street was na ten $ 1620000000.

De resultaten af ​​te stemmen op het bedrijf derde aandachtspunt: Het verbeteren van de kostenstructuur. Rohatgi zei op basis van kwartaal op kwartaal resultaten van de onderneming is ervan overtuigd dat de financiële positie zal worden verbeterd als het haar unified security strategie uitvoert.

Op de lange termijn, Rohatgi zei dat het bedrijf van plan om de operationele marge te verbeteren met 30 procent echter erkend zal het enige tijd voor het bedrijf om er te komen als het gaat over het omgaan met legacy kosten te nemen. Afgelopen kwartaal, meldde het bedrijf operationele marge van 27-28 procent.

“Een groot deel van de kosten in de IT-systemen. Zoals u elk bedrijf is er veel van IT-systemen, dus ik denk dat we willen gewoon om ervoor te zorgen als we splitsen, Symantec zal dragen een deel van de erfenis kosten dus ik geloof te krijgen splitsen tot 30 procent zal iets langer duren, en we zullen het te bereiken in zes tot acht kwartalen, “zei hij.

Rohatgi versterkt ook dat het bedrijf zal het inzetten van meer kapitaal de aandeelhouderswaarde te maximaliseren, met haar hebben al aangekondigd $ 500 miljoen in het kader van haar aandeelhouder inkoopprogramma. Dit brengt de totale bijdrage van Symantec om de aandeelhouderswaarde tot $ 1500000000-to-date.

Terwijl het bedrijf heeft bevestigd dat het zal afhangen van de autonome groei, Rohatgi aangeprezen dat het bedrijf kan verwachten dat overnames die zal aansluiten bij haar unified security strategie.

Symantec heeft bevestigd dat het was te splitsen in oktober vorig jaar, na een unanieme beslissing van bestuur van het bedrijf van bestuur, evenals mompelt over een mogelijke breuk. Een deel van het bedrijf zal gericht zijn op de veiligheid en de andere op informatiemanagement. Rohatgi zei dat de splitsing zal in de eerste week van januari worden afgerond.

Disclosure: Aimee Chanthadavong bezocht met een gast van Symantec naar Singapore.

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om te werken? nu om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen