Sony music discovery functie versterkt Music Unlimited dienst

Omdat de digitale muziek abonnement markt opwarmt en krijgt meer druk, elke dienst moet zoeken naar manieren om niet alleen klanten te behagen in de ruimste zin, maar ook uit te steken met nieuwe en meer functies de hele tijd te vinden.

Sony is de behandeling van de Music Unlimited platform om een ​​nieuwe update met de nieuwe muziek ontdekken functie.

In theorie maakt Mijn Kanalen ontdekken van nieuwe muziek gemakkelijker voor de gebruiker en stelt abonnees maken en controle aangepast radiostations opgebouwd rond een bepaald idool.

Mijn Kanalen bereikt dit door het analyseren en categoriseren muzikale eigenschappen van meer dan 10 miljoen nummers beschikbaar zijn in de Music Unlimited contentbibliotheek wereldwijd. Van daaruit zal het automatisch een station gebouwd rond een favoriete artiest of band bevolken.

Eigenlijk een aantal van deze functies geluid doet denken aan voorzieningen reeds beschikbaar met andere diensten. Pandora slaat al nummers waaraan u een geven “Thumbs Down” en Rhapsody heeft onlangs ook gespeeld met nieuwe manieren om de luisteraars in staat stellen om nieuwe muziek gemakkelijker te vinden.

Echter, beide van deze diensten zijn rond voor meer dan een paar jaar geweest, en Music Unlimited net debuteerde dit jaar en groeit nog steeds. Het is echt spannend om te zien het steeds meer feature-rijke dit snel.

Jammer genoeg – echt voor Apple-fans – er zijn nog een paar knikken, waaronder het feit dat Music Sync (dwz met iTunes voor het synchroniseren van afspeellijsten zoals op Spotify) nog steeds wordt niet ondersteund op Mac-computers, noch over een Music Unlimited app aangekomen voor iOS als het heeft voor Android.

De update voor de Music Unlimited toepassing is beschikbaar voor Basic en Premium plannen abonnees, en het wordt ondersteund op de PlayStation 3, pc’s, 2010 en 2011 aangesloten Bravia HDTV’s en Blu-ray Disc-spelers en home cinema-systemen.

Bouw zelf een $ 10 VR-headset

Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store

iOS 10 is nog steeds een puinhoop, maar in ieder geval is het een pittig, stabiele puinhoop

Apple dit jaar Mac line-up, iPad stylus ondersteuning volgend jaar te upgraden: Aangeven

emotionele banden Sony’s om tv-business bedreigen de vennootschap; Sony heeft controle over de smartphone het lot, maar zal nog steeds niet; Sony Ericsson splitst na 10 jaar in Sony contanten buyout; Panel: Connected TV is het begin van de ‘gouden eeuw en chaos; Sony tablets zijn sterk kanshebbers om te concurreren met de iPhone (review)

Hardware; Bouw zelf een $ 10 VR-headset, Apple, Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store, iOS, iOS 10 is nog steeds een puinhoop, maar in ieder geval het is een pittige, stabiele puinhoop, hardware, Apple om te upgraden Mac line-up dit jaar, stylus ondersteuning iPad volgend jaar: Rapport