Singapore IT awards schijnwerpers social media professionals

SINGAPORE – De Singapore Computer Society (SCS) erkende de inspanningen van een industrie stoere, maar ook beloond met de bijdragen van twee sociale media voorstanders in haar jaarlijkse IT Leader Awards dit jaar.

De 2012 IT Leader of the Year titel ging naar Wu Choy Peng, groep CIO van de logistieke firma Neptune Orient Lines (NOL), die werd beloond voor zijn rol in architecting de it-plan en het stroomlijnen van haar activiteiten, de SCS zei in een persconferentie op vrijdag. De IT-Leader Awards is in zijn 16 jaar van zijn.

Lim Swee Cheang, directeur van het Institute of Science Systems (ISS) aan de National University of Singapore (NUS), werd ook ingewijd in de IT-Hall of Fame voor het helpen lokaal implementeren verscheidene IT opleidingen, opgemerkt.

Volgens Tham Ai Chyn, voorzitter van de IT Leader Toekenning 2012 bij SCS, het selectieproces van dit jaar was “erg moeilijk” als gevolg van de vele genomineerden voorgelegd. Dit is de reden waarom er waren twee winnaars gekozen vanwege de Young Professional of the Year en IT Jeugd awards, als “het niet eerlijk zou zijn” om zich te vestigen voor slechts een winnaar, zei ze tijdens de briefing.

Aansporen sociale groei media, Van de vier andere winnaars, twee van hen stond voor het stimuleren van de status en het gebruik van social media binnen de IT-industrie.

Kelly Choo, mede-oprichter en vice-president van business development & strategie op Brandtology, voor een, werd toegekend de IT Young Professional of the Year award voor opkomen voor social media intelligence. Hij deed dit door het uitvinden van innovatieve manieren voor bedrijven om sociale intelligentie gebruiken om hun bedrijven, maar ook de groei speerpunt Brandtology ten goede komen aan een toonaangevende leverancier van social media intelligence wereldwijd uitgegroeid tot de SCS vermeld.

Sprekend op de website van Azië op het evenement zijlijn, Choo zei social media is een geweldige manier voor bedrijven om verbinding te maken met hun klanten en klanten, met name op het gebied van customer service, marketing en public relations.

Hij voegde eraan toe dat in de IT-industrie, de publiciteit is verhuisd van tv-reclame naar de online wereld en social media is nu een uitlaatklep voor bedrijven om hun merken te vestigen en de interactie met klanten.

belangstelling Choo’s in social media voor het eerst werd gewekt tijdens haar studie aan de Universiteit van Pennsylvania, Verenigde Staten, waarin hij ploeterde met de technologie en realiseerde haar macht te beïnvloeden en te communiceren met mensen. Dit was toen Facebook net was uitgevonden en alleen geaccepteerd rekeningen van het het Amerikaanse, voegde hij eraan toe.

Zijn laatste stint als IT security specialist bij het Ministerie van Singapore van Defensie (MINDEF) heeft ook invloed gehad op hoe hij correleert social media met beveiliging.

Terwijl de IT-beveiliging en sociale media zijn niet [onmiddellijk] verwant zijn, de manier van denken is min of meer dezelfde, “legde Choo.” Ze zijn allebei over het behoud van de eigen reputatie en hoe mensen over je praten online. Met zoveel identiteitsdiefstal, virussen en wormen op Facebook onlangs, IT-beveiliging en sociale media hebben meer met elkaar verweven worden.

Nanyang Technological University (NTU) undergraduate Zhang Lizi, die werd bekroond met de IT Youth Award, is een ander die werd erkend voor zijn werk in de sociale media gebied.

De 23-jarige, geïnspireerd door Facebook’s succes en het algoritme van Google, PageRank, bedacht zijn eigen vertrouwen ranking algoritme TruRank. Zijn algoritme helpt online sociale netwerken mijne interactie gegevens nodig om de relaties tussen leden van de gemeenschap te modelleren, en kreeg veel aandacht, nadat hij zijn werk gepresenteerd op een internationale conferentie, de SCS genoteerd.

Betrouwbaarheid, zei Zhang op de briefing zijlijn, is het centrale thema gezicht door mensen op social media platforms. “Mensen wisselen ideeën, meningen en informatie en, in het groeiend aantal mensen in virtuele gemeenschappen, ze weten niet wie ze kunnen vertrouwen en waarvan de informatie is meer waard,” legde hij uit.

Joel Lou, de CEO van JustCommodity Software Solutions, een commodity trading en risk management service provider, en Nicholas Ooi, de 17-jarige oprichter van IT-dienstverlener op IT-technologie, waren de andere ontvangers van de IT Young Professional of the Year en IT Jeugd awards, respectievelijk, de SCS vermeld.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen