SAP: Zonder Mobile, er is geen Real-Time Enterprise

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Het valt niet te ontkennen dat de pc is superieur aan een smartphone of tablet voor vele dingen. Desktop publishing of omvangrijke invoer van gegevens, bijvoorbeeld. Maar cynici vergeten dat het omgekeerde is ook waar: mobiele apparaten zijn beter dan pc’s, zelfs laptops, in een hele puinhoop van scenario’s.

Al deze draaien om het gemak van mobiele apparaten, die veel meer draagbaar zijn, start sneller, en lopen langer zonder kosten dan pc’s. Dat maakt ze een noodzakelijk ingrediënt voor het inschakelen van de komende real-time enterprise.

Neem de grote consumer packaged goods (CPG) bedrijf dat nu in staat om 460.000.000.000 point-of-sale transactie records in 60 seconden met behulp van SAP’s nieuwe HANA in-memory technolog y verwerken, volgens een demo van SAP CTO Vishal Sikka op het SAP beïnvloeder Summit vandaag.

Verwerking van de gegevens zo snel is academisch, tenzij het al snel om de juiste managers kunnen krijgen. Dat vereist mobiele apparaten in de handen van managers en mobiele uitbreidingen van deze toepassingen.

SAP (volledige openbaarmaking, mijn moedermaatschappij) kent al deze onderdelen nodig hebt om plaats. Dat is waarom HANA-gegevens vandaag de dag kan worden bekeken op de iPad, en waarom het evangeliseert het gebruik van tablets voor mobiele Business Intelligence, tot op het punt dat zijn leidinggevenden zijn allemaal met behulp van Business Objects Explorer op de iPad aan te tonen dat het bedrijf, zoals het gezegde luidt , eet de dogfood.

Evenzo wordt SAP senior vice-president Sanjay Poonen kijken uit naar een toekomst als SAP Human Resources applicatie voor mobiele apparaten wordt gebracht.

En het is de reden waarom uitspraken als “Mobile is de desktop van de toekomst” door Sybase executive vice-president Raj Nathan zijn niet hol marketing hype, maar eigenlijk ring waar.

Zoals Nathan opgemerkt in zijn keynote, zijn er al meer dan 5,2 miljard mobiele telefoons wereldwijd, tegenover 2,2 miljard tandenborstels.

In de Mobile 1.0-tijdperk, bedrijven alleen maar uitgebreid zaken als e-mail en agenda en rudimentaire apps voor mobiele apparaten, zei Nathan. Dat versterkt efficiency.

Maar het was niet transformatieve, niet in de manier waarop een bedrijf als de CPG firma hierboven geciteerde staat om haasje-concurrenten te krijgen zal zijn als en wanneer het zet de tools om een ​​real-time onderneming.

Dat is de mogelijkheid voor ondernemingen in de komende Mobile 2.0 tijdperk.

Analisten zoals Forrester Research-analist Robert Karel en IDC’s Dan Vesset lijken het erover eens.

Nathan sloot zijn toespraak door te verklaren dat op basis van recente mobiele customer Sybase wint evenals de komende pijpleiding, de premie die SAP betaald voor Sybase zal worden terugverdiend binnen 3 jaar.

Dat is misschien ambitieus lijken, gezien het feit dat SAP betaalde $ 5800000000 voor Sybase. Maar het is niet vreemd helemaal als je bedenkt dat Google bereid was om zelfs meer dan dat de beloning voor twee-jaar-oude e-mail coupon website.

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro