SAP neemt doel op 3500000000000 $ ter waarde van fraude met nieuwe app

laatste nieuwe applicatie SAP ‘s die op haar vlaggenschip HANA in-memory database zakelijke fraude (en biljoenen dollars ervan) in het vizier.

Het Duitse bedrijf wees naar een 2012 rapport uitgevoerd door de ACFE als onderdeel van de inspiratie achter de nieuwe app. Volgens het rapport, ongeveer $ 3500000000000 in de wereldwijde fraude werd gemeld in 2011 alleen.

Geïntroduceerd te midden van de Financials 2013-conferentie in Las Vegas deze week, wordt de SAP Fraud Management analytics applicatie ontworpen op te sporen, te onderzoeken, te analyseren en onregelmatigheden in big data-omgevingen in de wereldwijde zakelijke klanten over het bankwezen, de gezondheidszorg, nutsbedrijven en de overheid bedrijven te voorkomen.

Bijvoorbeeld, SAP ook in de kijker van de ACFE rapport dat het Amerikaanse verzekeringsmaatschappijen onder ogen tot $ 40 miljard aan niet-health-gerelateerde verzekeringsfraude per jaar.

Zo is SAP Fraud Management aangeprezen om te helpen verzekeringsmaatschappijen te automatiseren opsporing van fraude en betalingen op onwettige vordering verzoeken te voorkomen.

Op het meest basisniveau, moet het hulpprogramma SAP Fraud Management in staat zijn om de HANA apparaat software gebruiken om het verschil tussen vals alarm en de werkelijke frauduleuze activiteiten gericht naar datamanagement-infrastructuren te vertellen.

SAP beweerde ook dat de combinatie van deze methoden moeten helpen gebruikers voor te bereiden op deze scenario’s door het veranderen van hun patronen nu om fraude te voorkomen dat een probleem later.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer