? SanDisk en Nexenta vrijkomen open-source, flash-software-defined storage array

SanDisk is het best bekend voor opslag. Onder leiding van Nithya Ruff, het bedrijf het hoofd van de open-source-strategie, het bedrijf is de integratie van open source in de opslag. In hun laatste deal met Nexenta, een open source-software-defined storage leider, de koppeling van NexentaStor met SanDisk’s all-flash InfiniFlash IF100 systeem onderstreept deze verschuiving.

Hun nieuwe all-flash-opslag combo biedt data-center klanten met een full-featured, high-performance-systeem voor de aanpak van de huidige verhoging van Big Data uitdagingen. Deze software en hardware pakket kan schalen van 64 terabyte (TB) tot twee Petabyte (PB) configuraties

Het is ontworpen om een ​​breed scala aan scenario’s en workloads te ondersteunen. Deze omvatten: virtualisatie, big data analytics, data warehousing, en dynamische modellering.

Gebouwd op de top van ZFS Oracle’s, deze schaal-up, verenigd blok (FC en iSCSI) en file (NFS en SMB) storage oplossing draait op Linux.

De koppeling van onze NexentaStor software en SanDisk InfiniFlash systemen levert de industrie laagste kosten oplossingen voor hoge prestaties (ultra low, consistente, sub-milliseconde responstijden en meer dan 8 miljoen flash IOPS in een rek) volwassen Unified blok en bestand diensten aan cloud service providers en zakelijke klanten “, zegt Tarkan Maner, CEO van Nexenta’s in een verklaring.” Het maakt alle flash-opslag economisch praktisch voor een breed scala van use cases, van high-performance databases, om gevirtualiseerde omgevingen, big data meren en extra dichte actieve archief repositories .

Deze all-flash-architectuur is getest met zowel Dell PowerEdge R730 en Supermicro SuperServer. Het zal beschikbaar zijn via geselecteerde channel partners. Lijst prijs voor het pakket, met inbegrip van eeuwigdurende softwarelicenties, controllers, InfiniFlash, 3 jaar ondersteuning en installatie, begint zo laag als $ 1.5 / Raw GB afhankelijk van de configuratie en capaciteit eisen.

Voor meer informatie, kijk op de All-Flash-Array Meets SDS Solution Brief.

 verhalen

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Waarom SSD’s niet uit te voeren; De 11 beste high-performance storage apparaten; De echte reden waarom micro SD card slots verdwijnen van smartphones

De opkomst van flash-opslag: het bespaart een ieder van ons, SanDisk en Toshiba koppeling op 3D NAND-technologie; SanDisk lanceert Infiniflash, is bedoeld om te brengen flash reeks kosten omlaag?

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip