Samsung neemt op Apple’s iPhone 5, zoals de Galaxy Tab 10.1 verbod gesloopt

Samsung heeft gerechtelijke stappen tegen Apple’s iPhone 5 gelanceerd in de VS, en heeft ook in geslaagd om een ​​tijdelijk verbod op de Galaxy Tab 10.1 Android-tablet opgeheven.

De bewegingen markeren het nieuwste hoofdstuk in de langlopende wereldwijde strijd tussen de twee bedrijven, die Apple zag, winnen meer dan $ 1 miljard in compensatie, van de Koreaanse fabrikant in augustus.

In dat vonnis, de jury vond Samsung inbreuk maakte op de intellectuele eigendom van Apple in de Android-smartphones, maar niet haar tablets. Rechter Lucy Koh Apple had eerder verleende een voorlopige voorziening tegen de Samsung Galaxy Tab 10.1, en laat op maandag – met Samsung wijzen (PDF) dat er meer dan een maand was sinds de uitspraak verstreken – zij heeft ingestemd om dit verbod te schrappen.

Maar dat was een relatief klein evenement in vergelijking met Samsung, het overnemen van de iPhone 5, Apple’s paradepaardje iOS-apparaat vanaf september.

In een bestand gemaakt op maandag, Samsung’s advocaten voegde de iPhone 5 naar een vorig depot zij in juni had ingediend. Ze zeiden dat de vermeende inbreuken waren hetzelfde in de iPhone 5 als in voorgaande iteraties van de smartphone, en ze had duidelijk niet in staat om het in de oorspronkelijke pak geweest als het was nog niet op het moment gelanceerd.

Volgens Samsung, Apple’s iPhone, iPad en iPod Touch al inbreuk maken op twee mobiele breedband normen patenten en / of zes feature octrooien van het Koreaanse bedrijf.

Het bedrijf heeft, ook beweerd, dat de iPhone 5 4G / LTE-functionaliteit inbreuk maakt op zijn patenten, maar is nog niet aangeklaagd over die patenten.

De Amerikaanse octrooien die betrokken zijn bij dit pak zijn

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

No. 7.756.087: Werkwijze en inrichting voor het uitvoeren van niet-geplande transmissie in een mobiel communicatiesysteem voor het ondersteunen van een verbeterde uplink gegevenskanaal; nr. 7.551.596: Werkwijze en inrichting voor het signaleren van besturingsinformatie uplinkpakketdatadienst mobiele communicatiesysteem; nr. 7.672.470: audio / video-apparaat een volume controlefunctie voor een externe weergave audiosysteem door via de volumeregelaar toetsen van een afstandsbediening en volumeregeling werkwijze daarvoor nr. 7577757: Multimedia synchronisatie werkwijze en inrichting; Nee. 7232058: Data weergave inrichting en werkwijze; Nee. 6292179: Software-toetsenbord systeem met behulp van spoor van de stylus op een touch screen en een werkwijze voor het herkennen van key code met dezelfde; Nee. 6226449: Apparaten voor het opnemen en digitaal beeld en spraak reproduceren; Nee. 5579239: Remote video transmissiesysteem

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade