Salesforce VP: Sociale onderneming revolutie focus van cloud computing

Praten over de maatschappelijke onderneming is het veranderen van de gehele focus van cloud computing van net IT reorganiseren tot een revolutie in het bedrijfsleven, aldus Peter Coffee, vice-president en hoofd van platform onderzoek op Salesforce.com.

Coffee onlangs sprak openhartig met mij over zijn voorspellingen voor wat de belangrijkste trends in enterprise-technologie zal worden in 2012 en hoe ze zullen de pan uit.

Net als veel andere bedrijven, Coffee’s opmerkingen wees naar de “SoCoMo” trifecta: sociaal, cloud en mobiel. Maar het is niet zo eenvoudig als het gooien deze drie categorieën als voorbeelden – het gaat over om ervoor te zorgen dat deze drie trends werken naadloos samen tijdens het staan ​​sterk als hun eigen zuilen ook.

Hier is Coffee’s nemen over wat we kunnen verwachten om meer over in 2012 te zien

On demand beroep: “Al de prognoses die ik aangeven dat het bruto maatregelen van de werkloosheid echt misleidend zijn als het gaat om mensen met een IT-vaardigheden,” Coffee betoogde, waarin wordt uitgelegd dat terwijl de werkloosheid balanceert dichter bij 10 procent het hele land en zelfs meer in bepaalde staten , de snelheid is echt dichter bij de 2 procent als het gaat om potentiële werknemers met IT-vaardigheden.

Ten eerste, de koffie op gewezen dat we hebben “kregen een cohort van boomers bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, en degenen die heel goed kan veroorloven kan de beslissing om iets anders te doen.” Ten tweede zijn er jongere generaties komen met verschillende maar ook waardevolle vaardigheden, zoals kennis van HTML5. Coffee zei dat dit biedt de mogelijkheid voor bedrijven die de “enorme competitieve waarde herkennen … in het gebruik van deze dingen effectief en het krijgen van deze dingen in de markt.

Eén van die dingen zouden apps, zoals koffie merkte op dat het is interessant om te zien hoe snel native apps voor de iPad zijn al omgedraaid vervangen door HTML5. Onder verwijzing naar de app Financial Times als een voorbeeld, Coffee zei dat de ervaring was geweldig op de iPad al, maar er was duidelijk een waarde aan de FT om deze route te volgen en dat er “geen zin dat ze iets hebben gecompromitteerd” met de strategie shift.

Coffee gesloten op dit front dat het de enige echte manier voor elk bedrijf om zich te onderscheiden van concurrenten door een superieure gebruik van sociale technologie, webapplicaties en supply integratie – die afhankelijk zijn van een strategisch gebruik van IT.

Dat betekent dat de mensen in de positie om deze differentiaties leveren zullen erg in trek zijn, “voegde hij eraan toe.

Op mobiele apparaten en samenwerken: Het grote punt dat Coffee gemaakt met betrekking tot mobiele apparaten is dat een tablet is niet alleen een formaat-down laptop, maar eerder iets heel anders en revolutionair voor zakelijke doeleinden. Er zijn voordelen aan deze vorm van technologie die je gewoon niet kan krijgen met een laptop.

Coffee erkende dat er zoveel processorkracht en weer te geven onroerend goed in het geval van een 10-inch tablet die met de kracht van HTML5, kunt u een desktop-klasse ervaring op dat mobiele apparaat te leveren. Hij voegde eraan toe dat “misschien wel”, waar Microsoft wil om te gaan met Windows 8.

Maar zijn tegenovergesteld aan dat is dat het leveren van de desktop-ervaring om een ​​handheld-apparaat, zelfs als het haalbaar is, is de verkeerde dingen te doen.

Bijna 80 procent van de WordPress-gebruikers zijn het maken van de omzet (enquête); Intel: Big tablet, smartphone zet voor 2012; Hoe RIM besparen:?; De top 5 ed tech ontwikkelingen in 2011 die niet waren suggesties van de de website pinda galerij; Google Enterprise versmalt doelen om cloud, mobile en social

Hij contrasteerde twee potentiële computing-scenario’s voor een onderneming werknemer. Op zijn of haar bureau, kan deze persoon te staren naar drie verschillende desktop-schermen voor het doel van het invullen van een enkel doel (dat wil zeggen data-analyse). Maar die persoon misschien niet (en waarschijnlijk niet) willen dezelfde ervaring op een tablet.

De persoon op zoek naar een smartphone op de weg in de lobby op de weg naar een vergadering niet wil een brede kijk op één ding. Ze willen een kort overzicht van veel dingen, “legde hij uit.

Coffee geponeerd dat de tablet moet worden erkend als een ‘venster’ in de organisatie. Mobiele apparaten en samenwerking gaan hand in hand hier Koffie uitgelegd dat hele brein vertrouwen van de organisatie van een werknemer, supply chain en partner-ecosysteem moeten gemakkelijk toegankelijk te zijn wanneer post in een vergadering.

Op de waarde van big data: Natuurlijk, een deel van de in die tablet venster om het bedrijf informatie moet een aantal analyses van big data te dekken ook.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Kortom, uitzicht Coffee’s hierbij is dat de stijgende volume van externe data meer bedrijven zullen rijden naar cloud-gebaseerde analytics platforms (zoals Salesforce-verworven Radian6) gebruiken om aan te moedigen het maken van betere zakelijke beslissingen.

Het is relatief eenvoudig om erachter te komen wat mensen zeggen. Het is moeilijker om erachter te komen wie zegt en waarom dat van belang, “Coffee geponeerd, eraan toevoegend dat als die gegevens niet kan worden gecorreleerd met factoren zoals geografie, de aankoop van intenties, of verwante zakelijke mogelijkheden, dan is het gewoon entertainment.

Met de sociale onderneming, koffie legde uit dat het draaien van big data van het zijn entertainment in betekenisvolle, operationele, real-time begeleiding stelt bedrijven in staat om sneller te gaan met meer zekerheid. Hij vervolgde dat de maatschappelijke onderneming is ook over het doen van ‘vandaag iets dat de klanten niet eens beseffen dat ze wilden, totdat zij het zagen. ”

Op consumerization van IT en de Enterprise: Zoals voor wat veel zakelijke en enterprise werknemers willen, dat zou niet per se af te stemmen op de IT-afdeling regelgeving. Ja, we hebben het over de bring-your-own-device-to-work trend, die alleen gaat om meer relevant in het volgende jaar te worden.

Mijn gevoel is dat je moet doen wat je wilt gebeuren de meest waarschijnlijke en gemakkelijkste te doen. U kunt geen water lopen up hill, “Coffee zei, erkennen ook dat wanneer het gaat om de beveiliging van gegevens, moet u ervoor zorgen dat het beleid zijn de meest veilige en compliant ook.

Coffee beweerde dat de meeste managers, IT-managers en andere werknemers die bang zijn voor het maken van de overgang naar de cloud en het toestaan ​​van persoonlijke apparaten op het werk van netwerken zijn vaak dromen over een Mission Impossible-achtige nachtmerrie waarin er altijd professioneel cybercrimineel ringen met behulp van extreme maatregelen en de kwantumfysica te breken in en stelen van gegevens.

Dat is gewoon niet de werkelijkheid, koffie betoogde, daarbij verwijzend naar dat de meeste gegevens in het gedrang komt wanneer apparaten zijn verloren (of ze worden geleverd door het bedrijf of niet), of mensen met privileges misbruiken deze voorrechten door een ongeluk of opzettelijk.

Hij bleef over de beveiliging punt dat “het is nog lang niet over drastisch beperken van wat mensen kunnen doen”, maar om hen te vertellen dat het bedrijf zal weten wanneer ze ingelogd bent en via welke apparaten.

Het is een veel krachtiger stimulans om mensen die verantwoordelijk zijn en ongeschikt om mensen tegen alles geschikt zijn “, voegde hij eraan toe.

Bij Salesforce.com, koffie legde uit dat zij een enorme specificiteit van wat privileges mensen krijgen en controle over hoe die privileges kan worden gebruikt, zoals strenge protocollen toegang tot het netwerk portals zoals Chatter via VPN.

Zo moeten werknemers worden voorzien van de tools en informatie die nodig zijn om hun eigen apparaten te gebruiken, indien gewenst, om zich te werk.

Koffie concludeerde: “Als je al die dingen goed doet, of iemand met behulp van een persoonlijk eigendom apparaat of een eigendom van het bedrijf apparaat, wordt het veel minder belangrijk.”

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september