Rapport: Apple gaat akkoord met milieu audit in China fabriek

Apple zal deelnemen aan een gezamenlijk gecontroleerd audit met de in China gevestigde Institute of Public Affairs en Milieu te kijken naar de vervuiling controles uitgevoerd door een van de fabrieken zijn supply partner in China.

De Financial Times meldde op zondag dat de iPad maker lijkt te nemen van meer belang bij de aanpak van milieuproblemen in de supply chain, nadat het overeengekomen om haar partner te onderwerpen – een maker van printed circuit boards – aan een inspectie van de activiteiten van deze laatste in de “komende enkele weken”.

Ma Jun, een IPE-directeur, vertelde de krant dat Apple’s instemming met de audit was vertegenwoordiger van een attitude verandering binnen de organisatie, die in september 2011 begon na een andere IPE rapport toonde lozingen de verontreiniging zou worden “uit te breiden en de verspreiding in Apple’s supply chain”.

Voor meer informatie over deze website UK-geselecteerde verhaal, zie Rapport: Apple gaat akkoord met audit vervuiling op de website Azië.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen