Qantas, Westpac niet bang voor aanval

Qantas en Westpac Banking Corporation heeft vandaag gezegd dat ze bezorgd over de mogelijke gevolgen van een staking door IBM werknemers die plaatsvinden later deze week zou kunnen nemen waren.

Qantas zei dat het maatregelen om de impact van de collectieve actie te minimaliseren genomen, terwijl IBM haar activiteiten Westpac heeft verzekerd, zal niet ernstig worden beïnvloed.

Vorige week, 45 IBM-werknemers uit de Flightdeck in zijn Baulkham; Hills faciliteit gestemd om te staken. Als het bedrijf niet op de komt; onderhandelingstafel, zal het, geconfronteerd met vakbondsacties later deze week.

Volgens Australische Services Union tak secretaris Sally McManus, de Flightdeck, Westpac, de Australische douane, Medicare en Qantas, werknemers belangrijk om de activiteiten van klanten, zoals waren.

De Flightdeck arbeiders had een hand in de ticketing, dienstroosters en bemanning systemen van de luchtvaartmaatschappij, zei McManus. “Als hun IT-infrastructuur uitvalt, zullen vliegtuigen niet vliegen”, zegt ze; waarschuwde.

Echter, een Qantas woordvoerder vertelde de website.com.au de grote kangoeroe zou in de lucht blijven.

Qantas is zich bewust van het probleem en heeft maatregelen getroffen om, ervoor te zorgen dat er een minimale impact op onze activiteiten zullen zijn. Ons; online reserveringssysteem zal niet worden aangetast, “zeiden ze.

Voor Westpac, had McManus gewaarschuwd dat miljarden dollars van de transacties zou kunnen, in het gedrang komen als de staking ging vooruit.

Hoewel, een Westpac woordvoerder zei dat IBM had de bank dat het personeel het werk verlaten verteld, zou niet zo’n ernstige gevolgen hebben. “We zijn geen impact op onze activiteiten, na advies van IBM anticiperen”, aldus een woordvoerder van Westpac.

Een IBM-woordvoerder vertelde de website.com.au dat de show zou gaan; op. “We zullen doorgaan met de eisen van onze klanten te ondersteunen”, zegt ze.

Hoewel de ASU zei Big Blue zou niet naar de onderhandelingstafel te komen; IBM is bezig haar personeel op het probleem, woordvoerder van het bedrijf; gezegd. “We blijven door de uitgifte te praten met onze medewerkers in het; plaats.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs