Publiceren Microsoft User State Virtualization via e-mail verwijzingen naar berichten blog

Heeft leveranciers geloven nu dat berichten op hun blogs direct contact met de industrie waarnemers, de industrie beïnvloeders en klanten kunnen vervangen? Microsoft lijkt te denken.

Brian Madden net gepost Microsoft’s “User State Virtualization” is een grap op zijn blog. Als een andere ontvanger van de E-mails van Microsoft’s PR-bureau me te vertellen dat een manager van Microsoft of vertegenwoordiger had net gepost iets op een blog, kwam ik tot dezelfde conclusies. Ik heb ook na verschillende vormen van virtualisatie-technologie al geruime tijd en vinden dat wat Microsoft kraait over is eigenlijk niets nieuws.

In zijn post, Brian wees erop dat Microsoft’s aanbod geen nieuwe grond breken door te zeggen: “Dit is iets dat bedrijven als AppSense, RES Software, Scense, & triCerat hebben gedaan voor jaren”. Ik zou bedrijven toevoegen, zoals Virtual Computer, MokaFive en Neocleus bieden ook deze mogelijkheid samen met een veel meer.

Ik vind het interessant dat bedrijven, zoals Microsoft, beginnen te nieuws en advies uit te brengen via de blog posts in plaats van de meer traditionele briefing. Ik denk dat ze gaan ervan uit dat de industrie leiders en beïnvloeders gaat massaal naar hun website elke dag in de hoop op het vinden van een diamant in alle andere “dingen” die er wordt gevonden.

Het feit dat zij hun PR-bedrijven zijn bezig om mensen te leiden naar de blog posts blijkt dat ze beseffen de drogreden van die positie.

Er zijn vele, vele blogs op het ‘net. Hoewel velen van hen bieden veel nieuws, inzicht en advies, de mensen gewoon niet te bezoeken elk en ieder van hen elke dag om te zien wat er is geplaatst. Dus, deze bedrijven hebben hun PR-bureau e-mails versturen aan analisten, journalist en consultants in de hoop dat de informatie in de blog indirect zal worden verspreid.

Hoewel ik commentaar op blog posts, zoals degene waarnaar wordt verwezen door de PR-bedrijf de e-mailberichten van tijd tot tijd, ik was niet van plan om op deze. Brian’s post mij ervan overtuigd dat het echte verhaal hier is hoe Microsoft koos om deze informatie in plaats presenteren dan de informatie zelf

Opmerking: Een vertegenwoordiger van de PR-firma herinnerde me eraan dat ik had gevraagd op de hoogte van wat Microsoft doet en de e-mailberichten was bedoeld om dat verzoek aan worden gehouden. Dus, zoals Emily Litella (een komische personage gecreëerd door de prachtige Gilda Radner) zou hebben gezegd “Laat maar!”

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie