Ongekend ‘muziek piraterij geval raakt rechtbanken

Advocaten voor de muziek industrie spelers beweerde Stephen Cooper ontvangen “honderden miljoenen hits” per jaar om zijn vermeende illegale muziek download site, “mp3s4free”, zoals de langverwachte rechtszaak tegen de gepensioneerde politieman schopte bij het Federale Hof in Sydney op Maandag.

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

De zaak kwam voor het eerst de aandacht van het gerechtelijk systeem op 17 oktober 2003, toen de muziek industrie copyright politie, de Music Industry Piraterij Investigations (MIPI), die Cooper verdacht van muziek inbreuk op het auteursrecht, zijn bedrijf een inval gedaan in het kader van Anton Piller civiele zoeken orders.

Muziekindustrie advocaten zal de website beweren werd voor het eerst vastgesteld in december 2002 nadat het werd opgepikt door Internet surveillance activiteiten van de MIPI’s.

Volgens MIPI, gebruiksstatistieken voor de website is gebleken dat tussen november 2002 en oktober 2003, het een totaal van 191.296.511 treffers opgenomen op de site, met 7.081.899 unieke bezoekers.

de statistieken van de groep tonen 1.965TB van gegevens werden van de site gedurende deze tijd gedownload (een typische MP3-bestand is ongeveer 3 MB groot).

Lead counsel voor Universal Music en gelieerde muzieklabel kandidaten, John Nicholas – die ook een aparte zaak tegen Kazaa moederbedrijf Sharman Networks argumenteert – zei de inbreuk kosten voortkomen uit de “activiteiten van de eerste respondent, de heer Cooper, die gemaakt Het zijn bedrijf te verdelen voor gratis commerciële geluidsopnamen in MP3-formaat. ”

De verspreiding gebeurde op grote schaal, die mogelijk werd gemaakt door de kracht en het bereik van het internet, “zei hij.” De omvang van de inbreuk op het auteursrecht die zich via de mp34free website ongekend is in Australië voor een Internet website van deze aard.

Nicholas zei dat de website gehandeld als een “shop” voor de levering van ongeautoriseerde kopieën van geluidsdragers, ook al ‘bij Mr Cooper winkel, heeft zijn klanten niet hoeven te betalen voor hun muziek.

Volgens Nicholas, de site gegenereerd geld door het aanbieden van advertentieruimte.

“De muziekbestanden beschikbaar gesteld op de website waren de ‘lokaas’ gebruikt door de heer Cooper om verkeer dat hem in staat stelde om geld te verdienen van betaalde advertenties geplaatst op de website in verhouding staan ​​tot het verkeer te genereren,” zei hij.

Echter, lead counsel voor de verdediging, Anthony Morris QC, zei Cooper kon niet auteursrechtelijk beschermd materiaal als ‘alles wat hij heeft gedaan is in een reeks verwijzingen naar MP3-sites over de hele wereld “hebben misbruikt.

Hij heeft niets dat Google of Yahoo is niet … hij gaf een directory voor bepaalde typen inhoud gedaan, “zei Morris.” Hij alleen op voorwaarde dat een hyperlink.

Volgens Nicholas, Cooper website op voorwaarde dat een “ARIA Top 50 Chart” -stijl directory die beschikbaar zijn “kopieën van geluidsopnamen gemaakt door middel van hyperlinks … waarmee internetgebruikers die de site bezochten directe toegang kregen tot inbreukmakende bestanden zich op afstand geplaatste computerservers.

Die hyperlinks op zijn site bij activering resulteerde in muziekbestanden naar de klant de heer Cooper’s wordt uitgezonden, “zei hij.” Tot nu toe als de gebruiker betrof de transactie was perfect naadloos.

Verder respondenten om de zaak onder Cooper’s Internet service providers, E-Talk en COMCEN en het “beheersen van geest” van beide organisaties, Liam Bal. Een andere respondent het geval is de primaire bedrijfsprocessen aanspreekpunt voor Cooper bij de ISP’s, Chris Takoushis.

De zaak hervat morgen.

Abby Dinham gemeld uit Sydney voor de website Australië. Voor meer de website Australië verhalen, klik hier.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen