? Gamers naar Australië 110k VR headset verkoop leiden in 2016: Telsyte

Telsyte verwacht dat de populariteit van virtual reality (VR) in Australië dit jaar te versnellen, het voorspellen van de verkoop van 110.000 eenheden in 2016 de aftrap voor een jaarlijkse groei van meer dan 500.000 headsets per jaar in 2020, met video game liefhebbers verwacht dat de trend te leiden.

In haar Telsyte Australische VR en AR Market Study 2016, de industrie analist wijst erop dat de vraag van consumenten down under zal het aanbod in de VR-headset markt compenseren.

De sterke groei van de markt zal in 2017 en 2018 komen als de fabrikanten opvoeren van de productie en meer ‘must have’ use cases naar voren komen, “zei Telsyte managing director Foad Fadaghi in een verklaring.” De sterkste opgehoopte vraag komt van gamers, die duidelijk te zien VR als de volgende grens in meeslepende entertainment.

Volgens Telsyte, lopend onderzoek uitgevoerd voor de computer game-industrie maakt de onderneming te voorspellen het grootste deel van de eerste vraag VR apparaat wordt aangedreven door gamers.

“Vandaag, een op de twee huishoudens een game console – waarvan ongeveer een derde een huidige generatie model, zoals de Sony PlayStation 4,” zei Telsyte.

Zo is de populaire Microsoft-eigendom Minecraft spel zal naar verwachting een sterke katalysator voor adoptie, met ondersteuning aangekondigd voor Oculus en het spel gedemonstreerd op HoloLens.

Microsoft HoloLens in feite een augmented reality (AR) headset, die, hoewel vergelijkbaar met een VR headset, staat interactie met de echte wereld met visuele overlays.

Telsyte gelooft zowel AR en VR zal groeien in populariteit en brengen met hen verschillende toepassingen voor entertainment en werk de productiviteit, met het grootste segment in de Australische VR markt zal naar verwachting console consumenten.

Beyond 2017 Telsyte zei dat de beschikbaarheid van goedkopere producten en meer geavanceerde mobiele en pc-gebaseerde opties zal helpen tillen het aandeel van niet-console-gebaseerde VR consumptie.

“In Australië, zal de VR en AR markt een ecosysteem van ontwikkelaars die zal op zoek naar bedrijven te helpen te profiteren van deze nieuwe interface, net als het web en mobiele app-ontwikkelaars hebben eerder paaien,” zei Fadaghi.

Terwijl sommige een leidende positie zal innemen, is de kans groter dat een wait-and-see aanpak door de meeste organisaties zullen worden vastgesteld om de niet-gamer user base te onderbouwen, en voor het huidige aanbod van producten om te rijpen.

Volgens Telsyte, reeds potentiële VR / AR kopers games, films, sport entertainment en onderwijs als de belangrijkste redenen waarom ze zouden willen een apparaat bezitten.

Kunstmatige Intelligentie;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Innovatie;? LG investeren in AI voor slimme apparaten, autonoom rijden; Big Data Analytics;? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab; kunstmatige Intelligentie, IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

Ondanks deze vloedgolf van interesse, VR en AR nog steeds tegenwind te overwinnen om bredere acceptatie door de consument te winnen, “zei Telsyte.” Slechts één op de vijf mensen zijn bereid om meer dan AU $ 400 uitgeven voor een VR-headset, aanzienlijk lager dan de prijs van de meeste de eerste generatie producten op de markt komen.

Voorheen Telsyte zei dat de stijgende populariteit van draagbare technologie in Australië raakte binnenlandse tablet-verkoop in 2014, en voorspelde dat de trend zich zal voortzetten als apparaten zoals HoloLens en Samsung’s Gear VR zouden vaker in de markt.

“In de komende jaren, zijn we waarschijnlijk te zien meer verbonden-home apps ontwikkeld voor draagbare apparaten zoals virtuele of augmented reality headsets,” zei Telsyte senior analist Alvin Lee op het moment.

Industrie-analyse bedrijf International Data Corporation (IDC) ook zei deze week dat het verwacht dat robotica-gerelateerde diensten uitgaven in de regio Azië-Pacific te groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 19 procent 2015-2019, het bereiken van 93000000000 $ in 2019.

Het cijfer komt na IDC de geschatte wereldwijde robotica vrijgegeven besteding van vorige maand, die ziet de analisten voorspellen wereldwijd robotica besteden aan $ 135.400.000.000 hit in 2019 – uit 71000000000 $ in 2015.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

? LG investeren in AI voor slimme apparaten, autonoom rijden

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet