Deze iPad Pro sneltoetsen helpen bij het overwinnen van een gebrek aan muis / trackpad support

“Zonder muis of trackpad steun, ik dacht dat de iPad Pro zou de vloek van mijn bestaan ​​zijn.”

Ik zei dat gisteravond op een video verschijning van Tech News Tonight bij de bespreking van mijn eerste paar dagen van het gebruik van de iPad Pro als een full-time computer. Ik ben aangenaam verrast verkeerd te zijn geweest.

Ik heb iPads met de hardware toetsenborden gebruikt in het verleden, maar nooit echt de tijd om sneltoetsen te leren nam, zowel die van nature voor iOS en die van derden app-ontwikkelaars hebben toegevoegd.

In het weekend al – Ik begon met behulp van iPad Pro full-time op donderdagmiddag – ik echt begon te graven rond voor snelkoppelingen, omdat ze het grootste deel van de problemen gebracht door een gebrek aan muis of trackpad ondersteuning voor grote iPad van Apple aan te pakken.

Immers, wist ik dat het bereiken van de weergave tientallen keren per dag te raken zou resulteren in “gorilla armen.” Die repetitieve beweging is inefficiënt, niet te vermoeiend te noemen.

Met sneltoetsen, maar ik heb sterk verminderd de behoefte aan te boren op de 12,9-inch iPad Pro scherm en ik krijg meer werk gedaan in een kortere tijd, want van hen.

Alleen maar om het podium, ik ben met behulp van een oude Apple Wireless Keyboard met mijn iPad Pro. Ik heb pre-order een Apple SmartKeyboard, maar het is nog niet verzonden. Ik vermoed dat elk toetsenbord compatibel met de iPad Pro kan profiteren van de vele sneltoetsen. En terwijl veel van deze snelkoppelingen waarschijnlijk niet nieuw, ze zijn nieuw (en behulpzaam) voor mij, dus ik dacht dat ze waren delen waard.

Eerst en vooral, de Command-toets is je beste vriend. Tik en houd hem in elk iOS-app om alle beschikbare sneltoetsen mogelijk te zien. Dit varieert van app naar app, zodat de snelkoppelingen zal dynamisch veranderen, afhankelijk van de software die u gebruikt. Merk op dat niet alle aanspraken van derden app-ontwikkelaars snelkoppelingen hebben uitgevoerd, dus als het vasthouden van de Command-toets komt leeg, dat is waarom.

Misschien is mijn meest gebruikte kortere weg is dit een

Command + Tab: Druk deze eenmaal om alle geopende iOS-apps te zien. Druk herhaaldelijk om door hen en veranderen in een app. U kunt de Shift-toets ingedrukt en fietsen houdt achteruit ook.

Natuurlijk, zijn er waarschijnlijk honderden en honderden toetsencombinaties dus even zijn degenen die ik ben met behulp van de meest op dit moment.

Option + links (of rechts) pijl: Verplaatst de cursor vooruit of terug een woord op een moment.

? Kunstobject of enterprise tablet; Apple gezichten productlevenscyclus raadsel; wat goed (en slecht) met de nieuwe iPad Air 2 en iPad mini 3; iPad Air 2, iPad mini 3: Waarom ik ben niet het kopen van één; Is Apple kidding ? iPads hoeven niet te grote iPhones zijn; deze website Review: Nog steeds de gouden standaard voor tablets

De laatste iPads

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Mobiliteit; Gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Command + links (of rechts) pijl: Verplaatst de cursor naar het begin of einde van een regel.

Command + Up (of omlaag) Pijl: Verplaatst de cursor naar de boven- of onderkant van alle tekst in een veld.

Shift + Command + links (of rechts) pijl: selecteert de hele rij van de tekst naar links of rechts van de cursor.

Shift + Option + links (of rechts) pijl: selecteert het volgende woord van de tekst naar links of rechts van de cursor. Blijf tikken om meer woorden te selecteren.

Voor tekst manipulatie (ik op dit moment schrijven in spreekwoord)

Shift + links (of rechts) pijl: Hiermee selecteert u de brief naar links of rechts van de cursor. Blijf tikken om meer letters voor een fijne mate van controle te selecteren.

Command + C: kopieert een selectie in het geheugen.

Command + V: plakt u een selectie uit het geheugen. (Ik gebruik deze om gered schakels in mijn blog posts toe te voegen.)

Command + 1: Opent het tabblad Timeline

Command + 2: Opent het tabblad Mentions

Command + 3: Opent het tabblad Berichten

Command + 8: Opent Lijsten

In een Twitter-client (ik gebruik Tweetbot deze dagen)

In Apple Mail

in Safari

Command + N: Stel een nieuw Tweet

Command + R: Antwoord op een e-mail

Command + Shift + R: Allen beantwoorden

Command + Shift + J: Mark als Junk

Command + Shift + U: Markeren als ongelezen

Command + Up (of omlaag) pijl: Omhoog of omlaag door berichten

Command + N: Een nieuw bericht opstellen

Command + R: opnieuw laden van een pagina

Command + [: Ga terug naar de vorige pagina

Command + Shift + R: Open de huidige pagina in Reader Mode

Command + T: Open een nieuw tabblad

Command + W: Sluit het huidige tabblad

Control + Tab: Toon het volgende tabblad

Control + Shift + Tab: Toon het vorige tabblad

Een andere navigatie hint dat het ontbreken van een muis of trackpad verlicht wordt bij het gebruik van Split View mode, dat is hoe ik ben in de eerste plaats met behulp van de iPad Pro voor het werk.

Ik vertrouw het algemeen op een app voor een groot deel van de tijd – synoniem voor het schrijven, meestal – maar vaak moet een andere app openen op hetzelfde moment, dat wil zeggen, Mail, een browser, etc …

De app aan de rechterkant van het scherm in deze modus is in principe “vast”, wat betekent dat wanneer in Split Screen modus en de openstelling van een andere app, de nieuwe vervangt de app op de linkerkant van het scherm. Door het houden van spreekwoord de rechterzijde app, kan ik gemakkelijk apps schakelaar met snelkoppelingen en hebben ze verschijnen als nodig aan de linkerkant met synoniem altijd zichtbaar.

Zou een muis of trackpad ook helpen bij het gebruik en het navigeren op een iPad? Zeker, het zou doen. En misschien Apple zorgt uiteindelijk voor die steun in iOS.

Voor nu echter, zijn er honderden eenvoudige snelkoppelingen die afblijven de Pro-scherm iPad en op het toetsenbord om het werk gedaan te krijgen. De focus op touch en toetsenbord ondersteuning is veel minder een probleem voor mij dan ik dacht dat het zou zijn.

Gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren