Big Data strategie van Red Hat’s: Een volledige stack aanpak

Vanmorgen, open source software en infrastructuur leverancier Red Hat kondigde haar strategie Big Data. de website Steven J. Vaughan-Nichols bedekte het nieuws eerder vandaag

De zeer optreden van de aankondiging van Red Hat’s, evenals de vele facetten, markeert een nieuwe fase voor Big Data: een waar het een kwestie van mainstream IT-infrastructurele en app dev zorg is geworden.

Het is niet alleen Linux; R ed Hat Enterprise Linux (RHEL) is misschien wel Raleigh, North Carolina op basis van Red Hat’s vlaggenschip product, maar het besturingssysteem arena is geenszins de enige focus. Red Hat heeft ook grote ijzers in het storage, cloud en ontwikkelaar branden, en de Big Data strategie aankondiging gericht alle drie van deze.

Big Data is nu een relevante factor in het hele enterprise software stack.

Hybride cloud; Men zou kunnen stellen dat de kern van Red Hat’s Big Data manifest richt zich op de hybride cloud. Red Hat’s Big Data verhaal met zich meebrengt klanten werken aan Big Data pilots / bewijzen-of-concept in de publieke cloud vandaag de dag, met de noodzaak om die projecten in de nabije toekomst in productie genomen in de lokale, private cloud.

Ik weet niet zeker of dit verhaal is zo univeral als Red Hat ons willen doen geloven, maar de motivatie Red Hat komt voort uit het nonethless lovenswaardig: er zeker van dat Big Data projecten naadloos kunnen verplaatsen van de publieke cloud-omgeving tot het private te maken wolk, of vice versa, zonder dat “re-tooling.”

Wat bepaalt de strategie;? Om ervoor te zorgen dat retour mogelijk te maken, en in een omgeving die gebouwd op Red Hat Enterprise Linux, Red Hat Storage, JBoss Middleware en de OpenShift cloud-platform (evenals de OpenStack cloud-platform overall), Red Hat kondigde de volgende initiatieven

Wie de strategie behelst; Red Hat kondigde ook het zal worden smeden van hardware en software partnerships met een oog naar het ontwikkelen van een volledig ecosysteem rond zijn Big Data aanpak. Eén leverbaar uit deze partnerships zal zijn referentie-architecturen dat het bedrijf zei als “kookboeken” kan worden gebruikt door bedrijven uit te bouwen Big Data-infrastructuur met een grotere garantie voor succes.

Wat het betekent, Red Hat terecht op gewezen dat het merendeel van de Big Data-projecten zijn gebaseerd op open source software (met inbegrip van Linux, Hadoop, en diverse NoSQL-databases) en dus is het logisch dat zo’n belangrijk bedrijf in de open source wereld als Red Hat zou haar strategie Big data aan te kondigen.

Wat vooral belangrijk is dat Red Hat is ook een Enterprise-software bedrijf, en het gelede een strategie die gericht is op het maken van Big Data deel van de mainstream Enterprise stal van instrumenten en technologieën. Het is een grote stap in het rijpingsproces voor Big Data-technologie. Dat rijping zal schijnbaar figuur zwaar in de tech wereld in 2013.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Lees ook: Red Hat omhelst Hadoop en big data

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Zij zal het bestuur van de Red Hat Storage Hadoop-adapter, waardoor Red Had opslag compatibel met Hadoop Distributed File System (HDFS) aan de Apache Software Foundation verplaatsen. Dit zou de weg voor de adapter te worden geïntegreerd in belangrijke Hadoop distributies effenen. En gezien het feit dat Red Hat Storage maakt gebruik van een commodity-hardware-gebaseerde gedistribueerde bestandssysteem dat Hadoop’s hallmark data plaats behoudt, een dergelijk resultaat zou niet onredelijk zijn; Opdat Red Hat Storage om effectief te werken in de publieke cloud, zal Red Hat voort te zetten techniek te maken Red Hat Storage tegemoet meerdere huurders, Red Hat zal volledig achter de JBoss Midleware Apache Hive Connector, waarmee ontwikkelaars op zijn Java-stack om te werken in een vertrouwde, SQL-query-georiënteerde coderingsomgeving bij het werken tegen Hadoop, Red Hat JBoss verbeteren samenwerken met MongoDB en andere (niet nader genoemde) NoSQL-databases. Het zal ook de Open Data Protocol (OData), een open framework (oorspronkelijk ontwikkeld bij Microsoft, maar nu verloopt in de richting van de status als een OASIS-norm) voor gegevensbronnen als REST webservices bloot in JSON en AtomPub formaten.

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle