? Beveiligingssystemen onzeker, zegt HP

Beveiligingssystemen zijn onzeker en hebben zwakke authenticatie en autorisatie praktijken, volgens Hewlett-Packard onderzoek. Cue de ironie alert.

HP, als onderdeel van haar lopende onderzoek naar het internet van de dingen security, gevolgd tot de meest populaire home security-systemen te onderzoeken. De mogelijkheden voor extern toezicht van deze systemen is een groot voordeel, maar de sensor netwerk en interfaces kunnen worden gehackt.

In zijn onderzoeksrapport, HP opgemerkt dat er onzeker cloud en mobiele verbindingen in deze home security systemen, die deur en raam sensoren, bewegingsmelders, videocamera’s en recorders verbonden met het web of mobiele apparaat beschikken.

zie ook: deze website slimme huishoudelijke apparaten

Het rapport is gebaseerd op gegevens van HP’s Fortify on demand.

HP zei

Hier is een blik op de gaten in de beveiliging in de 10 meest populaire home security-systemen onderzocht.

Zoals big data, het internet van de dingen, en social media spreidden hun vleugels, ze brengen nieuwe uitdagingen voor informatiebeveiliging en privacy van de gebruiker.

Voor zover best practices te gaan, HP zei dat de consument nodig hebben om de veiligheid te beschouwen als onderdeel van de ‘connected home product te kopen. Enterprise moeten segment internet van de dingen apparaten uit het bredere netwerken en kunnen alle beveiligingsopties tot hun beschikking.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

10 van 10 systemen mogen onbeperkt rekening opsomming door middel van cloud en mobiele interfaces ;; Veiligheid en Privacy:. Nieuwe uitdagingen; als big data, het internet van de dingen, en social media spreidden hun vleugels, ze brengen nieuwe uitdagingen voor informatiebeveiliging en privacy van de gebruiker; lezen. Meer

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond