? AU $ 1 miljoen IT zomerschool initiatief Turnbull gaat naar inschrijving

Het Australische ministerie van Onderwijs en Vorming is gegaan tot inschrijven aan een organisatie om haar initiatief IT Summer School te zetten te vinden.

Volgens de federale regering, de AU $ 1.000.000 zomerschool initiatief steunt haar “Inspiring alle Australiërs in digitale geletterdheid en STEM” maatregel, die tot doel heeft om de participatie van Australische kinderen in de wetenschap, technologie, engineering te verhogen, en wiskunde (STEM) onderwijs en het verbeteren van hun digitale geletterdheid.

In plaats van zich te richten studenten uitblinken in STEM, de regering zei dat het initiatief summer school is voor studenten in jaar 9 en 10 en zal worden gericht op degenen die niet kan worden beschouwd als een carrière in de STEM, evenals studenten die kunnen worden benadeeld in zekere zin .

Volgens het verzoek tot inschrijving, dit betekent dat studenten met een functiebeperking, de Aboriginals en Torres Strait Islander studenten, studenten uit lage sociaal-economische gezinnen en die van het platteland of afgelegen gebieden.

Met dit initiatief wil het kabinet ook de interesse en deelname aan STEM door vrouwelijke scholieren te verhogen, zeggen dat ze “meestal ondervertegenwoordigd” in-STEM-gerelateerde banen.

Onder andere contractuele verplichtingen, zal de succesvolle organisatie passende strategieën te ontwikkelen voor het identificeren, targeting, en het aangaan van deze kansarme studenten en studenten die het meeste risico lopen van niet profiteren van de Australische curriculum.

Er wordt verwacht dat het initiatief zal dit jaar van start gaan en jaarlijks een looptijd van vier jaar met een minimum van 60 studenten die deelnemen per jaar. Een kleine vergoeding zal worden verzameld van de deelnemers, en de zomer workshop moet lopen voor een minimum van vier nachten en drie dagen. Elke student zal worden samen met een geschikte industrie mentor voor een periode van minimaal vijf maanden, dat moet fungeren tussen de initiële zomer residentiële workshop en de residentiële workshop afsluitende winter, het verzoek tot het indienen van staten.

Het initiatief zomerschool werd aangekondigd in december en maakt deel uit van de regering AU $ 1100000000 Nationale Wetenschap en Innovatie Agenda.

Bij het overhandigen onderaan de agenda, premier Malcolm Turnbull splitsen in vier belangrijke gebieden, waarvan Talent and Skills werd toegewezen een AU $ 110.000.000 investeringen, over 10-STEM gebaseerde maatregelen.

Met de slogan “Beste en helderste”, het talent en de vaardigheden paraplu richt zich op vier maatregelen: uitrusten jonge Australiërs maken en gebruiken van digitale technologieën, uitbreiding van de mogelijkheden voor vrouwen in bèta, verbetering van de regels inzake visa en inspirerende STEM geletterdheid.

De aanbesteding summer school is de tweede deze week worden vrijgegeven door het ministerie van Onderwijs na een officieel verzoek om een ​​organisatie te implementeren zijn AU $ 6.000.000 Early Learning STAM Australië (ELSA) pilot-programma op woensdag te vinden gepubliceerd.

ELSA zal naar verwachting de mogelijkheid te bieden voor jonge kinderen om een ​​online te verkennen, play-based leeromgeving, waarin de overheid door middel van een reeks van mobiele applicaties voor tablet-apparaten die zijn zwaar STEM-based en zal worden gebruikt door voorschoolse programma’s over de wil geleverde land.

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

In februari, Turnbull kondigde ook een AU $ 8.000.000 initiatief dat hij hoopt zal 350.000 kleuters “een voorsprong” in hun loopbaan te geven.

De financiering is gepland voor Little Scientists, een not-for-profit initiatief van Froebel Australië en de familie van Smith Let’s Count programma, dat zowel ontvangt AU $ 4.000.000 aan kinderen 3-6 jaar oud om hun nieuwsgierigheid naar STEM bouwen richten.

Op het moment, Turnbull zei beide programma’s hopen om jonge studenten te voorzien van een nieuwe manier van interactie met STEM onderwerpen, die zal helpen ondersteunen het concurrentievermogen van Australië in de toekomst.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent